MIRAN I MIRNA

S njima nikad nije dosadno! Glumac i glazbenica pozirali u kupaćima i pokazali tko je više preplanuo: ‘Kao vanilija i čokolada‘

Glumac Miran Kurshpahić i glazbenica Mirna Škrgatić zajedno su više od dvije godine, a u tako kratkom vremenu isprofilirali su se kao najupečatljivi par na našoj sceni što se tiče mode. Drugačiji su i kad je u pitanju stil na plaži, a to su pokazali na Visu, gdje su trenutačno podigli - sve četiri u zrak!

Tko od naših poznatih ima najzabavnije ljeto? Ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, onda su to definitivno glumac Miran Kurspahić i njegova djevojka, glazbenica Mirna Škrgatić.

"Kao vanilija i čokolada", našalila se njihova obožavateljica u komentaru na Instagramu, no nije daleko od toga. Dvojac je pozirao na plaži, glumac u minijaturnim crvenim kupaćim gaćama, a Mirna u dvodijelnom plavom kupaćem kostimu. Njezina svjetla put još je svijetlija dok stoji uz preplanulog glumca te je stoga bila inspiracija za duhovite komentare, na koje se, dvojac, nadamo se, nije naljutio. Ono što im je zajedničko je besprijekorna linija.

Već danima odmaraju na, možda i trenutačno najpopularnijem hrvatskom otoku, Visu. Iako je pandemija još uvijek prisutna, popunjenost naše obale i ljetna atmosfera često će misli odvratiti od mjera, a tako je izgleda bilo i Mirni. Za posjet trgovini zaboravila je masku, no kretivna pjevačica odmah je pronašla zamjenu. A zamjena su, ni više ni manje, bile njezine kupaće gaće tigrastog uzorka.

Čitajte i: Modno najusklađeniji par spremno pozirao na špici: Kome bolje stoji vintage stil, Miranu ili Mirni?

'Snađi se druže'

"Da mi je netko rekao da ću nosti gaće na licu, ne bih mu vjerovala", rekla je Mirna u videu koji je podijelila na društvenim mrežama. Bilo kako bilo, svaka čast za domišljatost.

Početak ljeta par je proveo u Puli, gdje su prisustvovali na Pula Film Festivalu. Došli su na premijeru filma "Po tamburi" redatelja Stanislava Tomića, u kojem Miran igra jednu od sporednih uloga. I tu su oduševili unikatnom odjevnom kombinacijom i izdigli se iz mase. Miran je crnu kombinaciju "razbio" crvenim vintage sakoom, dok se Mirna odlučila za sjajni kombinezon tigrastog uzorka u stilu sedamdesetih.

image
Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić na zagrebačkoj špici.
MAJA JUROVIC/CROPIX

Čitajte i: Kad je Iggy sreo Ziggy: Uz zvukove mora i vjetar u kosi, Miran i Mirna proslavili važan datum

Dvije godine su u vezi, a Mirni i Miranu, mirovanje je stran pojam. Najupečatljiviji par modna su inspiracija za sve oni koje vole "pomaknuti" stil, a s vintage komadima, a istaknuli su se i u travnju na zagrebačkoj špici. Drugu godišnjicu veze proslavili su u lipnju ove godine, a Miran, izgleda, romantiku u vezi ipak čuva za njihova četiri zida.

"Protutnjaše nam dvije godine...", napisao je Miran, te dodao i latinsku poslovicu kojom je poručio: "Da bi bio ljubljen, ljubi!".

Čitajte i: Nježne posvete na važan datum: Mirna i Miran otkrili da im je zajedničko vrijeme - proletjelo

Linker
19. travanj 2024 03:53