jedan je dom

S obitelji stigao u Šibenik! Goran Višnjić uživa u svom gradu i pritom izgleda bolje no ikad

Još prošlog tjedna kolala je informacija kako je holivudski glumac stigao u rodni Šibenik. Oglasio se i na svojim društvenim mrežama te time potvrdio kako mu Dalmacija nije strana niti ovo ljeto.

Naš proslavljeni holivudski glumac Goran Višnjić vratio se u Šibenik, svoj rodni grad, kako bi sudjelovao na 61. Međunarodnom dječjem festivalu, a na toj je šibenskoj pozornici napravio i svoje prve korake. Festival traje do trećeg srpnja 2021. godine, a s njim je bio i njegov sin Vigo (8).

Ispred Gradske knjižnice Juraj Šižgorić, Višnjić je okupljenoj dječici čitao kultni klasik dječje književnosti “Ježeva kućica”, a povodom toga objavio je fotografiju na svojem Instagramu sa sinom Vigom.

Čitajte i: Goran Višnjić opet iznenadio imidžem: Komplimenti na novi izgled pljušte sa svih strana!

“Vigo se zabavlja na Međunarodnom dječjem festivalu, a večeras ćemo se zabaviti i na malom događanju u šibenskoj gradskoj knjižnici na glavnom trg”, napisao je Višnjić uz fotografiju na kojoj sina miluje po glavi.

Obožavatelji, pretežito obožavateljice, pisale su mu samo pozitivne komentare.

image
U amfiteatru ispred gradske knjižnice u sklopu 61. Međunarodnog dječjeg festivala MDF, glumac Goran Višnjić djeci je čitao priču Ježeva kućica.
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

“Ovo je tako prekrasna fotografija! Volim način na koji gledaš svoju djecu. To je toliko slatko. Nadam se da se lijepo provodite. Volim gledati fotografije vaše predivne žene kroz postove koje objavljujete”, napisala je obožavateljica, a nekoliko njih mu je pisalo i kako im nedostaje. Višnjić je u Hrvatsku navodno stigao prošlog tjedna, no to je na društvenim mrežama vješto skrivao. Prošlo ljeto imao je totalno drugačiji imidž, odnosno pustio je kosu i vezao ‘repić‘, a sad se, izgleda, odlučio na frizuru po kojoj je i prepoznatljiv - kraća zalizana kosa s malo dužim šiškama.

image
Bio je odlično raspoložen, a s obitelji je stigao iz Velike Britanije.
NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

Njegova holivudska karijera traje više od 20 godina, a prošle su se godine u ljeto, u jeku pandemije, Višnjići odlučili za velik korak. Sa suprugom Evom, kćeri redatelja Antuna Vrdoljaka, i njihovo troje djece Tinom (12), Vigom (8) i Vivien (10) iz SAD-a preselili su se na jugozapad Velike Britanije, u Corwall. Razlog je to što su željeli biti što bliže roditeljima te Višnjićevoj kćeri Lani Lourdes, koja živi s majkom u Hrvatskoj.

Čitajte i: Goran Višnjić odmara u Šibeniku: Glumi u seriji koja je ušla u povijest po nečemu nezamislivom

Linker
18. travanj 2024 04:27