Goran Sebelic / Hanza Media
Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor

Sada je sve jasno! Nakon razvoda, bivša Miss donijela još jednu veliku odluku

Direktorica marketinga Andreja Ćupor vratila je djevojačko prezime nakon razvoda od bivšeg nogometaša Ognjena Vukojevića.

Nogometaš Ognjen Vukojević i bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor donijeli su nedavno odluku da se razvedu, a nakon toga direktorica marketinga u Hrvatskoj pošti odlučila se na još jedan važan korak. Naime, iako je nakon svadbe uzela prezime svog supruga, sada je vratila svoje djevojačko prezime pa se odnedavno ponovno preziva Ćupor. Društvene mreže svjedoče tako krahu velike ljubavi kojoj je par svojedobno već dao drugu šansu.

Ljubavna priča bivše Miss Hrvatske i nogometaša počela je, naime, 2008. godine i tada je trajala do 2010. godine.

Tijekom tog perioda premostili su i daljinu, tada je Vukojević igrao za Dynamo Kijev, a Andreja je živjela u Zagrebu. U konačnici se zbog ljubavi doselila u Kijev i bila spremna na brak. Ipak, umjesto svadbe dogodio se 2010. godine prekid veze nakon koje su oboje pronašli ljubav na novim adresama.

Međutim, ponovno su se spojili. Nakon četiri godine razdvojenosti Andreja i Ognjen shvatili su da ne mogu jedno bez drugog pa su se pomirili i započeli vezu koja je 2016. godine okrunjena brakom. U crkvi sv. Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi Ognjen i Andreja su se vjenčali, a potom iste godine u prosincu dočekali i sina Luku.

Zagreb, 031118. 
Mimara.
Humanitarni dogadjaj Kreirano srcem.
 Na reviji su predstavljene nove sluzbene uniforme Hrvatske turisticke zajednice koje potpisuje modni dvojac ELFS, a nosili su ih dvadeset i dvije dame iz razlicitih podrucja hrvatskog javnog zivota.
Na fotografiji: Ognjen Vukojevic sa suprugom.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / Hanza Media
Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor proveli su u braku manje od četiri godine.

Promjena prezimena i adrese

Činilo se da među njima vlada prava bračna idila, zrela ljubav koja je nadišla brojne prepreke dobila je, činilo se, sretan završetak. No, onda je kao bomba prije nešto više od mjesec dana odjeknula vijest da je Vukojević priveden zbog prijetnji izrečenih supruzi tijekom svađe. Tada je reagirala policija, a nakon noći na Oranicama Vukojević je pušten uz mjeru opreza. Nije se smio približiti supruzi na manje od 200 metara niti vratiti u obiteljski dom.

Svega 20 dana kasnije, kaznena prijava za obiteljsko nasilje protiv Vukojevića je odbačena, ukinute su mjere zabrane pristupa, a par je donio odluku o razdvajanju.

Čitajte i:

Odbačene su optužbe protiv Ognjena Vukojevića: Ne vrijedi više ni mjera zabrane pristupa

Ognjen Vukojević i supruga više ne žive na istoj adresi: Bivši nogometaš suočen je s ozbiljnim optužbama

Prekidi pa pomirenja: Ovi su domaći parovi ljubavi dali drugu šansu i nisu zažalili

Linker
19. travanj 2024 10:30