SLAVI LJUBAV

Sandra Perković i nakon deset godina na ‘sedmom nebu‘: ‘Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao...‘

Naša dvostruka Olimpijka danas slavi deset godina veze s dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem, a posljednjom objavom na Instagramu raznježila je pratitelje.

Iako rijetko objavljuje zajedničke fotografije s dugogodišnjim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem, naša atletičarka i dvostruka Olimpijka Sandra Perković svaki put iznova raznježi obožavatelje na Instagramu.

"Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobjedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik!

Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne.

Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći.

Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno!

Hvala ti na svemu jedini moj! Sretnih nam deset godina zajedništva, ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke", napisala je Sandra u emotivnom opisu fotografije na kojoj ljubi Edisa kojeg je upoznala sa svega 15 godina.

Čitajte i: Sandra Perković raznježila obožavatelje rijetkom fotografijom s dečkom: ‘Ljubav oslabljuje jake, a jača slabe‘

Godinu dana kasnije, on joj je postao trener, a šest godina nakon toga pojavili su se osjećaji te je par započeo jednu prekrasnu ljubavnu priču.

Pomogao joj je da dođe do sportskog vrha, a Sandra je u jednom intervjuu za IN Magazin otkrila kako su se zaljubili:

"Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira", rekla je sportašica.

Iako se prije više od dvije godine neko vrijeme šuškalo da su prekinuli jer nisu objavljivali zajedničke fotografije na Instagramu, Sandra je to demantirala, rekavši da je Edis jednostavno čovjek koji se ne voli slikati.

Linker
19. travanj 2024 04:35