Biljana Blivajs / CROPIX
Oduševili fanove

Sandra Perković ne krije koliko je zaljubljena: Svojem dečku i treneru dijeli poljupce gdje stigne

Hrvatska sportašica i njezin dečko Edis Elkasević sunčani su dan iskoristili za boravak u prirodi, a na fotki koju je sportašica objavila na društvenim mrežama očito je da među njima frcaju iskre.

Proslavljena hrvatska atletičarka i bacačica kugle Sandra Perković ne krije koliko je zaljubljena. Na Instagramu tako često dijeli fotografije sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem, a posljednja je izazvala lavinu pozitivnih komentara.

"Moja ljubav", napisala je Sandra ispod fotke na kojoj Edisu daje poljubac. Iz njihovih pogleda može se iščitati da u njihovoj vezi frcaju iskre.

Upoznali su se 2012., a samo godinu kasnije postao joj je trener.

Pomogao joj je da dođe do sportskog vrha, a Sandra je u jednom intervjuu za IN Magazin otkrila kako su se zaljubili:

"Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira", rekla je sportašica.

Iako se prošle godine neko vrijeme šuškalo da su prekinuli jer nisu objavljivali zajedničke fotografije na Instagramu, Sandra je to demantirala, rekavši da je Edis jednostavno čovjek koji se ne voli slikati.

Čitajte i:

Sandra Perković osmi put proglašena sportašicom godine: Nagradu primila u elegantnom crnom izdanju

Pogodak ili promašaj? Sandra Perković u haljini koja ne poštuje modna pravila

Sandra Perković i Edis Elkasević: Tajna dijamantnog prstena

Linker
20. travanj 2024 12:18