UOČI PRIPREMA ZA TOKIO

Sandra Perković slavi 31. rođendan: ‘Sjajno je kod starenja što ne gubite sve ostale dobi koje ste imali. Ne starim, postajem bolja‘

Najbolja domaća atletičarka danas slavi 31. rođendan, a na svakom sljedećem sve je zahvalnija!

Odlično je što kod starenja ne gubite sve dobi koje ste imali, samo postajete bolji – smatra Sandra Perković, domaća atletičarka, dvostruka olimpijska, dvostruka svjetska i čak peterostruka europska prvakinja koja je danas navršila 31. godinu.

„Sjajno je kod starenja što ne gubite sve ostale dobi koje ste imali. Ne starim, postajem bolja”, napisala je Sandra u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu. Slavljenica je kao outfit za rođendan izabrala usku bijelu haljinu s "puf" rukavima koji su trenutno in, a jedan osmijeh bio je dovoljan da joj prijatelji i obožavatelji čestitaju njezin veliki dan.

Čitajte i: Sandra Perković ne krije koliko je zaljubljena: Svojem dečku i treneru dijeli poljupce gdje stigne

Trenutno se priprema za Tokijo

Sandra se, inače, trenutno priprema za Olimpijske igre u Tokiju. Neki je dan s pratiteljima podijelila koliko je uzbuđena što će nositi hrvatsku zastavu.

„Onaj osjećaj kada shvatiš da si izabran za stjegonošu na Olimpijskim igrama u Tokiju. Preko zlata u Londonu i Rio de Janeiru, moje srce kuca još jače. Izuzetno sam sretna i ponosna što ću uz zlatnog susjeda Josipa Glasnovića postati prva žena koja je na Ljetnim olimpijskim igrama nosila zastavu za Hrvatsku”, napisala je u opisu fotografije.

Čitajte i: Sandra Perković o velikim životnim promjenama: 'Nastavit ću karijeru i nakon što rodim'

„Pa nego tko drugi”, „Zasluženo legendo”, „Ne znam nikoga tko je to više zaslužio”, samo su neki od komentara Sandrinih pratitelja punih podrške.

Linker
19. travanj 2024 02:48