za prste polizati

Sanja Doležal odlično se provodi: Posjetila je najzabavniji londonski kvart i uživala u slasnim specijalitetima

Kako se život donekle vratio u normalu, tako su se mnogi učenici i studenti vratili u svoje klupe. Među njima su i kći i sin poznate pjevačice i voditeljice pa Sanja iskorištava slobodno vrijeme da im ode u posjet.

Pjevačica, radijska i televizijska voditeljica Sanja Doležal voli putovati, a zadnje trzaje ljeta odlučila je provesti u posjeti Engleskoj, točnije Londonu. Naime, tamo njezina kći Lea, studira na jazz akademiji. Njezin sin Luka također studira u inozemstvu, ali u u Nizozemskoj.

Sanja voli društvene mreže, posebice zato što može podijeliti fantastične trenutke iz svog privatnog života. Tako nije odoljela ni objaviti fotografije iz Londona, odnosno njegovih najpoznatijih kvartova.

Čitajte i: Sanja Doležal već devet godina živi bez svoje velike ljubavi: Bol ne prestaje, ali drže ju lijepe uspomene

Posjetila je poznatu londonsku četvrt Camden Town - utočište raznih kultura, meka zanimljivih sitnica, tržnica i umjetnosti. Posebno ju je oduševila Camden tržnica na kojoj je popila kavu i uživala u slatkom zalogaju - portugalskim pasteis de nata, odnosno 'košaricama' s kremom od vanilije.

Sanja je u London također došla kako bi odgledala mjuzikl "Mary Poppins" u Prince Edward Theatru te oduševljeno napisala da joj je to bio "povratak u djetinjstvo".

Nije zaobišla ni Van Goghovu izložbu u Kensington Gardensu. "Predivno iskustvo, umjetnost, glazba, život", napisala je Sanja ispod fotke.

Čitajte i: Sanja Doležal vodi nas u svoju ljetnu oazu na Mrežnici: Predivna priroda, kupališta i vrhunska hrana

Sanja obožava hranu i kuhanje pa zemlje upoznaje i kroz kuhinju. Tako je u Camdenu sjela na pizzu i veganske lazanje u restoran Purezza, a sudeći prema fotografiji na Instagramu, ona i kći su jako fino jele.

U Hampstead Heathu posjetila je restoran The Magdala Tavern, gdje se davne 1955. dogodio tragičan događaj. "The Magdala Tavern, ispred koje je Ruth Ellis pucala u svog partnera jer ju je varao. Ruth je posljednja osoba u UK koja je za kaznu pogubljena, obješena. I to ne tako davno...1955. godine. Kao uspomena na nju, na fasadi su tragovi metaka", napisala je Sanja crticu iz prošlosti.

Linker
19. travanj 2024 16:38