pogledajte spot

Saša Lozar ima novi hit: U mjesecu ljubavi izbacio romantičnu baladu koja osvaja

Poznati domaći glazbenik snimio je spot za svoju novu baladu "Vrati se", u kojem, kroz čarobne prikaze zimske idile, pjeva priču o dvoje beskrajno zaljubljenih i drugoj šansi za ostvarenje romantičnog sna.

U zimskoj idili, u nestvarnim ljepotama i netaknutim dijelovima prirode Grabovca i njegove okolice, snimljen je novi video za novi single i romantičnu baladu Saše Lozara, "Vrati se".

Jednostavna ljubavna priča, dočarava kroz sliku moći prirode, još jedan poziv na pokušaj i šansu da dvoje ljudi sačuvaju, ponovo dožive nešto što je snažno, pomalo nostalgično, kaotično i strastveno.

image
U mjesecu ljubavi, poznati hrvatski glazbenik izbacio je baladu
FILIP GRZINCIC

Wonderovski tip balade, moćan, vokalno superioran Lozar još jednom potvrđuje da njegove glasovne mogućnosti nemaju limit. Soul, Rhythm and blues, pop, spoj glazbenih žanrova u autorskoj pjesmi, koji pogoduju boji i rasponima autentičnog tenorskog vokala Saše Lozara.

Autorski uradak potpisuje dugogodišnji suradnik Predrag Martinjak, a režiju spota potpisuje redatelj Filip Gržinčić. Lokacije snimanja spota su Plitivice Holiday Resort i okolica, koji svojom netaknutom prirodnom ljepotom i divljinom ostavljaju promatrača bez daha.

POGLEDAJTE SPOT ZA PJESMU "VRATI SE"


Za glazbu i tekst zaslužan je Predrag Martinjak Peggy, mastering Bojan Šalamon Shalla, spot je nastao u produkciji Gržinčić Creative Visuals, asistent produkcije je Goran Ajelić, za režiju se pobrinuo Filip Gržinčić, stajling Saša Lozar & Gordana Bosak by Diesel, a za izvršnu produkcju Gordana Bosak. Nakladnik je Agapa,2021.

image
FILIP GRZINCIC
Linker
14. travanj 2024 09:14