DRUGO DIJETE

Scarlett Johanson rodila sina! Par je tajio trudnoću do samog kraja, Colin ju je objavio na stand-up nastupu

Zbog trudnoće, glumica nije sudjelovala u brojnim aktivnostima za film ‘Crna udovica‘, na kojem je radila kao izvršna producentica i glumica. Colin je na društvenim mrežama otkrio i spol bebe.

Holivudska glumica Scarlett Johansson rodila je svoje prvo dijete u braku s američkim komičarem, glumcem i književnikom Colinom Jostom, potvrdio je njezin menadžer. Spol je na svojim društvenim mrežama otkrio njezin suprug i porukom "jako ga volimo" otkrio kako se radio o dječaku. Scarlett već ima jednu kćer, šestogodišnju Rose, koju je dobila s bivšim suprugom i novinarom Romaniom Dauriacom.

Colin je vijest o trudnoći podijelio s publikom u srpnju tijekom jednog od svojih stand-up nastupa, uzbuđeno otkrivši tada: "Imat ćemo bebu, ovo je jako uzbudljivo". Potom su se javili brojni izvori i govorili kako će Scarlett vrlo skoro roditi, no datum nije bio poznat.

image

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Da je trudna, mnogi su pretpostavili zbog toga što se nije pojavila na nekoliko promotivnih aktivnosti za Disneyev film "Crna udovica". Primjerice, i Jimmyju Fallonu dala je intervju preko Zoomu. Trudnoću su brojni pretpostavili i zbog toga što Scarlett i Colin nisu proveli ljeto u svojoj već tradicionalnoj destinaciji - domu u zaselku Montauku u New Yorku.

Čitajte i: Rat između Scarlett Johannson i Disneyja bijesni! Povijesna tužba glumice mogla bi promijeniti mnoge stvari

"Scarlett obično provodi puno ljeta vani u Amagansettu i Montauku, a često biste je vidjeli kako šeta pse na plaži ili pije kavu. No, ovog ljeta čini se kao da je odlučila ostati suzdržana", rekli su stanovnici mjestašca.

image
Scarlett Johansson
JOHN SALANGSANG/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Vijest o porođaju dolazi taman nakon što je glumica podnijela tužbu protiv Disneya, tvrdeći kako je produkcijska kuća prekrišila ugovor.

Čitajte i: Životni put Scarlett Johansson: Od socijalne pomoći do napuštanja majke, ništa je nije pokolebalo na putu do uspjeha

Film o superjunacima, "Crna udovica", gdje Johansson ima glavnu ulogu, trebao se prvo emitirati na velikim platnima, a tek kasnije biti dostupan na malim ekranima. Tradicija je film staviti na streaming platforme nakon 90 dana, no Disney je na isti dan premijere filma, film stavio na svoju streaming platformu Disney+ . Prema Wall Street Journalu, ovaj je potez glumicu stajao oko 50 milijuna dolara, odnosno toliko nije zaradila, a mogla je. Direktor studija ovu je odluku pravdao nemogućnosti ljudi da odlaze u kina zbog pandemije koronavirusa te tvrdi kako je glumica zbog njihove online platforme zaradila dodatnih 20 milijuna dolara.

image
Scarlett Johansson u filmu 'Crna udovica'.
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 22:45