Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
KRALJICA INSTAGRAMA

Selena Gomez je oborila još jedan rekord na Instagramu iako ga uopće ne koristi

Iako je trenutno zbog bolesti pauzirala karijeru i aktivnosti na društvenim mrežama, američka pjevačica Selena Gomez je oborila rekord na Instagramu, a sve zahvaljujući svojim vjernim obožavateljima.

Njezini “Selenatorsi” organizirali su kampanju #SelenaBreakTheInternet kako bi Selena postala prva osoba čiji Instagram profil ima više od 100 milijuna followersa – i uspjeli su u tome. Iako pjevačica nije objavila ništa već šest tjedana, tim je brojem uspjela nadmašiti kraljice Instagrama poput Taylor Swift (91.4 milijuna), Beyonce (85.3 milijuna), Ariane Grande (85 milijuna) pa čak i Kim Kardashian West (83.6 milijuna).

Krajem kolovoza ove godine Selena je potvrdila da će se povući na neko vrijeme zbog napadaja panike i depresije s kojima se bori jer boluje od lupusa, ozbiljne autoimune bolesti u kojoj imunološki sistem postaje hiperaktivan i napada zdravo tkivo. Osim što se povukla s društvenih mreža, otkazala je i ostatak svoje “Revival” turneje, a njezini vjerni obožavatelji pružili su joj podršku na jedinstven način – učinivši je prvom osobom sa 100 milijuna followersa na Instagramu.

Linker
16. travanj 2024 19:16