Praksom do savršenstva

Serenina mala kopija: Neodoljiva nasljednica slavne tenisačice pokazala je da savršeno vlada terenom

Alexis Olympia Ohanian spremno je pozirala na teniskom terenu s reketom i u mini odjelcu kakvog je nosila njena slavna majka, no nakon što je ponosni tata objavio fotografije, Serena se javila s jednim malim prigovorom.

Ženski tenis nema razloga za zabrinutost, ako je suditi prema preslatkim fotografijama koje je 'objavila' kćerkica Serene Williams na svom službenom profilu. Na Instagramu Alexis Olympie Ohanian objavljene su slike na kojima preslatka djevojčica od trenira tenis. Trogodišnjakinja na terenu pozira, vježba i izgleda neodoljivo u kopiji slavnog trikoa u kojem je njezina majka ranije ove godine nastupila na Australian Openu.

"Praksom do...", napisano je uz fotografije na kojima se djevojčica neodoljivo smije. Kosa joj je povezana u dvije kečkice na vrhu glave, a način na koji drži reket ukazuje da je u svojoj četvrtoj godini već prava majstorica tog sporta.

Čitajte i: Slađe ne može! Serena Williams i njezina trogodišnja kći prvi put zajedno u modnoj kampanji

Fotografije je na mreži, čini se, objavio ponosni otac djevojčice Alexis Ohanian, koji je očito zaboravio na dogovor s mamom i požurio s objavom.

image
Serena Willams na Australian Openu 2021.
ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Suprug nije mogao čekati

"Awwwww, čovječe, zamolila sam te da sačuvaš ovo dok idući put ne budem kraj nje u istoj kombinaciji", napisala je Williams uz nekoliko smajlija - koji ipak dokazuju da se slavna tenisačica šali sa svojim suprugom. "Čini se da ću morati izvući punjač iz tvog telefona. Kad se probudiš, pitat ćeš se zašto ti je baterija prazna", našalila se Serena.

image
Serena Williams, Alexis Ohanian i kćerkica Olympia
MEGA/PROFIMEDIA

Čitajte i: To je muškarac: Suprug Serene Williams, obranio dragu i ismijao one koji su je napali zbog izgleda

Sportašica je crno-ružičasti triko s jednom duljom i jednom kraćom nogavicom obukla u veljači ove godine na Australian Openu, a njime je htjela odati počast preminuloj atletičarki Florence Griffith Joyner.

image
Kreacija je posvećena legendarnoj atletičarki Flo-Jo.
ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Inspirirala me Flo-Jo, koja je bila izvrsna trkačica, nevjerojatna sportašica, u doba kada sam odrastala. Gledala sam njezinu modu, koja se uvijek mijenjala, njena odjeća uvijek je bila nevjerojatna", kazala je Serena nakon teniskog meča. Kasnije je dodala da je Nikeov tim zapravo smislio dizajn koji je inspiriran slavnom atletičarkom, a ideja se Sereni učinila genijalnom.

Linker
19. travanj 2024 14:44