Profimedia, Xposurephotos
NOVI MUŠKARAC

Šest mjeseci nakon raskida zaruka najpoznatija džepna Venera ponovno ljubi

Kada se prije šest mjeseci još jednom razočarala u ljubavi, australska pjevačica Kylie Minogue naglasila je da se veseli svemu što joj budućnost nosi – pa tako i novim vezama.

A čini se da je džepna Venera okrenula novu stranicu u ljubavi. Iako su je nedavno povezivali s Olivierom Martinezom (51), bivšim suprugom glumice Halle Berry (50), 49-godišnja pjevačica dan je provela u društvu drugog muškarca.

Profimedia, Xposurephotos

Misteriozni muškarac s kojim je uživala u talijanskom restoranu u Londonu je fotograf Steve Shaw s kojim je krajem srpnja provela cijeli dan na snimanju. Iako još uvijek nije komentirala prirodu njihovog odnosa, par je u šetnji Londonom djelovao kao da su više od prijatelja.

Minogue je prije šest mjeseci prekinula zaruke s britanskim glumcem Joshuom Sasseom. Kraj te ljubavi dogodio se nakon što su do nje stigla šuškanja da se njezin zaručnik „malo previše zbližio“ sa španjolskom glumicom Martom Milan.

Profimedia, Xposurephotos

- Do sada nisam pronašla onog s kojim ću živjeti sretno do kraja života, ali to možda niti nije moja sudbina. Voljela sam, bila sam voljena i volim se zaljubljivati – izjavila je tada Kylie i dodala da slomljeno srce liječi tako što je potpuno posvećena radu.

Profimedia, Xposurephotos

Linker
15. travanj 2024 08:23