Zvijezde iz regije

Severina novom pjesmom najavila i album, suradnja s glazbenikom iznenadila mnoge

Pjesma ‘Fališ mi‘ najava je novih glazbenih brojeva, a u produkciji spota sudjelovali su deseci ljudi, među njima i velika glazbena imena.

Severina je dugoočekivani novi album najavila singlom Fališ mi, ujedno i prvom snimljenom pjesmom s novog albuma, gdje prvi puta surađuje s bugarskim pjevačem Azisom.

''Kada mi je Filip predložio Azisa, znala sam da će to biti mali korak za njega, ali velik za ovu pjesmu, što je i dokazao svojom izvedbom, koja je maestralna. Od kada se pjesma počela stvarati, Azis je bio s nama u mislima i drago mi je da mi se pridružio", kazala je Severina.

image

Severina i Azis su zbog pandemije spot bili primorani snimati odvojeno.

PROMO

Azis je postao poznat kada je sudjelovao u bugarskoj inačici Big Brothera, a ovo mu nije prva suradnja s poznatim glazbenicama iz regije. Čini se da su njegove izvedbe oduševile i Severinu, koja se s glazbenikom nikada nije susrela, a spot su zbog pandemije bili primorani snimati odvojeno, u razmaku od čak mjesec dana.


Znam da ste dugo čekali na novu pjesmu i falili ste mi… Nadam se da sam i ja vama'', poručila je Severina svojim obožavateljima.

image

Severini je ovo prva suradnja s bugarskim pjevačem Azisom.

NN MEDIA NEMANJA

Čitajte i: Izaziva pažnju i miljama daleko... Severina uživa u tropima, a svi pitaju odakle joj haljina

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma koji željno iščekujemo, dok spot potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

image

Severina je novim spotom još jednom oduševila obožavatelje.

PROMO

Spot, u čijoj produkciji je sudjelovalo više od 50 suradnika, sniman je u klubu Lafayette, a za potrebe istoga koreografiju za Severinu, kazališne baletane i klupske plesače potpisuje Milica Cerović.

Linker
23. travanj 2024 17:19