zgodna paola

Simona se oglasila i tek sada otkrila da ima sestru! ‘Voli putovati i trenutačno živi u Londonu‘

Majka četvero djece pohvalila se svojom mlađom sestricom. Simona Mijoković oduševila je svoje pratitelje kada im je predstavila svoju sestru Paolu.

Simona Mijoković davnih je dana ostavila iza sebe turbulentni period te danas uživa u mirnom životu u Linzu, gdje sa suprugom Stanislavom Mijokovićem i djecom uživa u sigurnosti obiteljskog zagrljaja. U njemu joj se ovih dana pridružila i njezina 11 godina mlađa sestra. Na Facebooku se Simona pohvalila da joj je u posjet stigla sestra Paola, koja inače živi u Londonu.

"Dragi prijatelji, da vam predstavim svoju sestru. Ovo je moja sestra, ista nas je majka rodila. Paula Trpkova rodila se kada sam ja imala 11 godina. Tada sa svojom ljubavlju sam ju čuvala, presvlačila pelenice, hranila, šetala po Brežicama gdje smo živjeli. Uvijek je bila moja Ljubimica. Danas ima 25 godina, a ja 36. I danas smo tu jedna za drugu uvijek. Ona jako voli putovati, trenutačno živi u Londonu, ali ni ovaj virus nije ju spriječio da brzo sjedne u avion i dojuri nama u Linz. Hvala Ti, Isuse, na daru ove ljubavi i zajedništva. Inače, Paula je rođena 8.6., a ja 10.6.", napisala je Simona.

Simona uživa u obiteljskom životu sa svojom dječicom, a posebno ju je ovih dana razveselio posjet voljene sestre

Ubrzo joj je sestra odgovorila, rekavši da će za nju ići i na kraj svijeta. "Uvijek tu, za tebe i na kraj svijeta ako treba! Tvoja Ljubimica, volim", odgovorila joj je Paula na emotivnu objavu. Ubrzo su se nanizale pohvale i lijepe riječi upućene Simoni i njezinoj sestri.

Nekadašnja starleta, a danas obiteljska žena, Mijoković uživa u majčinstvu. S bivšim suprugom Antom Gotovcem ima jednu djevojčicu, a sa sadašnjim suprugom Stanislavom dobila je još dvije curice i sina. Posljednju trudnoću, onu s kćerkicom Zvjezdanom, uspjela je u potpunosti sakriti od javnosti. Djevojčicu je na svijet donijela u srpnju ove godine.

Linker
10. travanj 2024 19:31