CBS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Nemojte ih ignorirati

Simptomi su to koji pogađaju sve više ljudi: Poznata pjevačica bojala se da više neće moći disati

Nakon druge operacije glasnica, nastale su nove boljke za Meghan Trainor, 26-godišnju glazbenicu iz Massachusettsa. U najnovijem intervjuu rekla je da nije bila svjesna da ti problemi nisu bili fizičke, već psihičke prirode.

Meghan Trainor na prvu je operaciju zbog oštećenja glasnica morala ići 2015. godine, a kako su se njezini zdravstveni problemi nastavljali, dvije godine kasnije opet je bila na operacijskom stolu.

Uslijed toga, pjevačica je mislila da je njezina karijera gotova, da više neće moći zarađivati baveći se glazbom.

"Radila sam na tome mukotrpno takoreći cijeli život, ali sam morala otkazivati koncert po koncert najavljen u sklopu turneje. U trenutku kad je došlo do druge operacije, mislila sam u strahu "Ovo je sve što imam, ovo je moj život - ako ne mogu pjevati, ne mogu raditi", rekla je u novom intervjuu za People.

Imala sam osjećaj da mi alergijska reakcija zatvara grlo, bojala se da u jednom trenutku više neću moći disati

Zahvat je prošao u redu, ali su ostale njezine besane noći. "Više po cijele noći nisam mogla spavati. Sva sam bila u zastrašujućoj panici. Nekoliko sam puta završila na hitnoj jer sam imala osjećaj da mi alergijska reakcija zatvara grlo, bojala se da u jednom trenutku više neću moći disati. Čim su me pogledali, liječnicima je bilo jasno: "Imate napadaj panike".

Nakon toga protiv anksioznosti se borila čak nekoliko godina. "Liječnici su mi dijagnosticirali napadaj panike, rekli su mi da su moji kemijski procesi neuravnoteženi i da ih moraju vratiti u normalu", priznala je i nastavila: "Našla sam dobrog psihologa koji mi je ukazao na sva raspoloživa oružja protiv ovog poremećaja - imala sam psihoterapeuta, vježbala sam, išla sam na akupunkturu. prošlo je nekoliko godina, i više nemam napadaje. Osjećam da sam ih pobijedila. No, putem sam se riješila i nekih drugih stvari i ljudi koji su me opterećivali", rekla je Trainor.

Singer Meghan Trainor arrives at the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
Reuters/EPH / REUTERS
Singer Meghan Trainor arrives at the 58th Grammy Awards in Los Angeles, California February 15, 2016. REUTERS/Danny Moloshok

Kako bilo, Meghan - koje se 2018. udala za zvijezdu filma "Spy kids" Daryla Sabaru - još uvijek radi na kontroli misli i djela i ima mantru podsjećati se na to koliko je posebna. "Moj će mi terapeut probiti mozak s tim, ali hvala mu", rekla je.

Radim na kontroli misli i djela i trudim se podsjećati se na to koliko sam posebna

"Ako prolaziti kroz teške hupsere koje vam u život unosi anksioznost, i uspijete ju pobijediti, morate se nagraditi. I zato ono na čemu upravo radim u svom životu su svakodnevni napori da budem dobra prema sebi, jer to nije lako - a to uključuje i brigu o zdravlju pa čak i način na koji pričam o sebi. Kad me suprug uhvati da si govorim kako sam "golema" ili "osjećam se tako ružnom", on mi dobacuje: "Hej, reci si da si lijepa. Predivna si - podsjeti se na to".

Glumica otvorila dušu: Sretna sam što kao mala nisam znala da imam ozbiljan poremećaj

FOTO: REUTERS/EPH

AFP/Cropix

Linker
17. travanj 2024 01:05