Profimedia, Backgrid USA
Sve je iznenadio

Sir Rod Stewart otkrio da je pobijedio tešku bolest: O svemu progovorio na pozornici

Poznati glazbenik koji je osim glazbe poznat po bogatom obiteljskom životu, otkrio je kako je nedavno vodio bitku za život, a nitko o tome nije imao pojma.

"Prije dvije godine bio je mi je dijagnosticiran rak prostate. Morate ići redovito kod doktora, ljudi, shvatite to ozbiljno", rekao je Sir Rod Stewart (74) na humanitarnom događanju na kojem su se skupljala sredstva za oboljele od prostate u Wentworth Clubu u Surreyju.

Vijest je doznao dok je bio na rutinskom sistematskom pregledu, a o tome je progovorio na pozornici.

"Nitko ne zna za ovo, ali mislim da je vrijeme da kažem nešto. Sada je sve u redu jer je rak, srećom, otkriven u ranom stadiju. Bio sam na puno pretraga od tada", rekao je slavni glazbenik koji je na humanitarnom događanju nastupio s Kenneyjem Jonesom i Ronniejem Woodom nakon punih 39 godina.

Slavni trojac nekad je činio bend "The Faces", a na humanitarnom koncertu su izveli sedam najpopularnijih pjesama grupe: 'I Feel So Good', 'You Can Make Me Dance', 'Ooh La La', 'I’d Rather Go Blind', (I Know), 'I’m Losing You', 'Stay With Me' i 'Sweet Little Rock ‘n’ Roller'. Ulaznica za ovaj povijesni koncert stajala je čak 6200 kuna.

Nedavno je 74-godišnji britanski glazbenik koji ima osmero djece s pet različitih žena uspio u nemogućoj misiji. Njegove supruge i djevojke provodile su se na rođendanu njegove kćeri Kimberly (40) krajem kolovoza i to se smatra njihovom prvom zajedničkom fotografijom. Na njoj je on i njegova sadašnja supruga Penny Lancaster, a s njima poziraju njegove tri bivše partnerice. To da je ostao u dobrim odnosima pravi je presedan, a obiteljskoj idili doprinijela je i vijest da je glazenik pobijedio rak prostate.

Instagram
Sir Rod Stewart pozirao je sa svojom suprugom i tri bivše partnerice. Alana Stewart, Penny Lancaster, Kelly Emberg i Rachel Hunter (s lijeva na desno)

Linker
19. travanj 2024 20:15