Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Duboko u problemima

Skandal Ellen DeGeneres ne jenjava: Sada se oglasila i supruga slavne voditeljice

Mnogi zaposlenici popularnog showa optužili su voditeljicu za mobing, a sama Ellen DeGeneres rekla je da je duboko razočarana. Kako situacija ne ide na bolje, oglasila se i Portia de Rossi te joj iskazala potpunu podršku.

Slavnu voditeljicu Ellen DeGeneres već mjesecima optužuju njezini bivši i sadašnji zaposlenici da im je nepravedno podijelila otkaze, smanjila plaće i kako je atmosfera na njezinom showu toksična. Ellen, naravno, sve negira, no njezini zaposlenici ne odustaju jer je žele 'raskrinkati'.

*EXCLUSIVE* West Hollywood, CA - TV host and comedian Ellen DeGeneres and wife Portia de Rossi as all smiles as they go furniture shopping at High End Store in West Hollywood.
          October 25,  2013,Image: 175320876, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil,NO Brazil, Model Release: no, Credit line: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
Ellen DeGeneres negira sve optužbe.

Ipak, najviše pritužbi veže se uz producenta Kevina Lemana koji je navodno redovito seksualno zlostavljao zaposlenike na razne načine.

Leman, koji za show Ellen DeGeneres radi već 17 godina, tvrdi da nikad nikoga nije napastovao i da se znao 'šaliti' jer je to u opisu njegova posla.

26 April 2015 - Burbank, California - Jonathan Norman, Mary Connelly, Andy Lassner, Kevin Leman, Ed Glavin. The 42nd Annual Daytime Emmy Awards - Press Room held at Warner Bros. Studios.,Image: 240159454, License: Rights-managed, Restrictions: *** France OUT ***, Model Release: no, Credit line: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia
Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia
Kevin Leman u sredini.

"Prvi dan kad je show startao rekla sam svima da želim da ovo bude mjesto sreće, bez povišenih tonova i da se sve treba tretirati s poštovanjem. Očito se nešto promijenilo i jako sam razočarana", izjavila je Ellen nakon što je sve eskaliralo.

Podrška supruzi

Njezina supruga Portia de Rossi također se obratila javnosti i, naravno, stala uz Ellen: "Stojim uz Ellen. Svim našim obožavateljima... razumijemo se. Hvala vam na vašoj podršci", napisala je Portia na Instagramu, stavivši i hashtag #stopbotattacks, čime je htjela proučiti da svi napadi na Ellen dolaze od "robota" te su tako neutemeljeni.

Podsjetimo, šuškanja o mobingu i užasnim uvjetima u popularnoj emisiji "The Ellen DeGeneres show" krenula su u svibnju ove godine kada je komičar Kevin Porter obećao uplatiti dva dolara u banku hrane u Los Angelesu za svaku istinitu priču o "najgoroj živućoj osobi". Među porukama bila je i ona televizijskog scenarista Bena Simeona o Ellen i kako voditeljica svaki dan bira drugu osobu koju će maltretirati.

Portia de Rossi and Ellen DeGeneres
77th Annual Golden Globe Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 05 Jan 2020,Image: 491183370, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
- / Shutterstock Editorial / Profimedia
Ellen i supruga Portia de Rossi.

Uslijedila je i istraga od strane WarnerMedia kako bi se utvrdilo događa li se zaista nešto neprimjereno u Elleninom showu, a voditeljica je zbog svega spremna obustaviti emisiju.

Čitajte i:

Slučaj 'Ellen' se zahuktava, čini se da nema pomoći: Stigle i optužbe o seksualnom zlostavljanju

Show omiljene komičarke pod istragom zbog užasnih optužbi! Objavljeni mailovi otkrili mračne tajne

Tužan dan za Ellen DeGeneres i njezinu suprugu Portiju: Oproštaj im je slomio srce na komadiće

Linker
20. travanj 2024 14:44