Profimedia, AKM-GSI
STIGLA PRINOVA

Skrivala je romansu i trudnoću: Glumica postala prvi put majka u 43. godini

Baš kao što su skrivali svoju vezu, njemačka glumica Diane Kruger i glumac Norman Reedus, zvijezda serije The Walking Dead, sada skrivaju svoje prvo dijete.

Glumica Diane Kruger (42) postala je majka, ali drugi detalji oko rođenja djeteta nisu poznati, a jednako tako su ona i njezin partner Norman Reedus (49) skrivali i sve detalje oko njezine trudnoće. I dok će za Diane to biti prvi susret s majčinstvom, njezin partner je već otac: Norman ima 19-godišnjeg sina Mingusa Luciena iz veze s modelom Helenom Christensen.

New York, NY  - A very pregnant Diane Kruger wears a cute 'All you need is Love' white tee and black Adidas sweat pants while out on this Labor Day in NYC.

Pictured: Diane Kruger



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 385154782, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Da Diane očekuje svoje prvo dijete potvrđeno je u svibnju ove godine nakon što je na Filmskom festivalu u Cannesu potaknula šuškanja zbog biranja širokih haljina koje su bez problema skrivale njezinu trudnoću.

Par se upoznao prije tri godine na snimanju filma "Sky" čija je radnja poprilično slična onome što se odvilo u njihovim privatnim životima. Diane je utjelovila ženu koja odluči otići na putovanje kako bi pronašla sebe, napusti svojeg supruga i spetlja se s likom koji je igra Norman.

Slično je bilo i u stvarnosti: upoznali su se 2015., a godinu nakon je Diane prekinula desetogodišnju vezu s glumcem Joshuom Jacksonom te 2017. potvrdila romansu s Normanom.

Diane Kruger and Norman Reedus attend the 23rd annual Critics' Choice Awards at Barker Hanger in Santa Monica, California on December 11, 2018. Photo by /UPI, Image: 359924591, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI

Linker
18. travanj 2024 06:54