Zaboravljena vrlina

Skromna ‘diva‘: Organizatori su očekivali razmažene zahtjeve, no Adele ih je oduševila jednostavnošću

Uoči nastupa na dodjeli Brit Awardsa, tražila je bombone, voće, čaj i malo vina, pa su organizatori koji su se bojali tko zna kakvih prohtjeva, s olakšanjem odahnuli.

Zbog glazbenog projekta u Las Vegasu otkazanog u posljednji tren, britansku pjevačicu Adele (33) prati glas zahtjevne dive. Zato su se organizatori dodjele Brit Awardsa, najvažnijih glazbenih nagrada na Otoku, pripremili na najgore. Vjerovali su da će ih dobitnica deset Grammyja i četiri Brit Awardsa zasuti zahtjevima koje je teško ispuniti. Jer, nikome se nije svidjelo što je uoči prvog od serije dogovorenih nastupa u Las Vegasu, zbog scenografije koja joj nije "sjela" i sukoba oko ozvučenja, sve otkazala, ne razmišljajući o fanovima koji su odasvud pohrlili u dvoranu Colosseum u velebnom hotelu i casinu Caesars Palace, gdje je trebala nastupati.

image

Adele je u suzama otkazala svoje koncerte.

EYEPRESS VIA AFP

"Moj show nije spreman. Pokušali smo apsolutno sve što smo mogli da ga pripremimo na vrijeme i da bude na razini koju želim. Ali apsolutno sam razočarana kašnjenjem isporuke opreme i situacijom s COVID-om", objasnila je. Organizatori su navodno dali sve od sebe kako bi došla, no ona jednostavno nije bila zadovoljna.

Čitajte i: Adele o mršavljenju: ‘Gubitak 45 kilograma posljedica je obilnog znojenja, a ne sirutinske dijete‘

Ugodno iznenađenje

Ovaj puta iznenađenje je bilo ugodno. Uoči nastupa u domovini, u backstageu zatražila je samo bombone "Percy pig" koje obožava, voće, čaj brenda PG Tips i malo vina.

image

Adele i Rich Paul

SHUTTERSTOCK

"Još uvijek voli svoje vino", otkrio je Mirroru menadžer uključen u organizaciju njenog prvog nastupa poslije skandala s Las Vegasom. Dodao je kako je ranije njen backstage znao biti opremljen za pravi party, ali ti su dani iza nje. Spekulira se da je otkazivanje spketakla u Las Vegasu posljedica navodne svađe s dečkom Richom Paulom (40), sportskim agentom NBA zvijezde LeBrona Jamesa. Problemi su, navodno izglađeni, opet se neizmjerno vole, što je utjecalo na njezino raspoloženje. Najsretniji su organizatori Brit Awardsa. Odahnuli su s olakšanjem jer je sve dobro prošlo.

Linker
24. travanj 2024 12:29