Nasmijana trudnica

Slatke ‘muke‘ u blaženom stanju: Lana Gojak Bajt našalila se s onime što je većina trudnica prošla

Glumica čeka svoje prvo dijete, a termin poroda je u srpnju. Dotad se trudi dane provoditi aktivno i uz mnogo smijeha, a ono što je podijelila s prijateljima dobro je poznata činjenica koja se mnogima događa u trudnoći.

Domaća glumica Lana Gojak Bajt uživa u trudnoći, dok čeka prvo dijete sa suprugom redateljom Sinišom Bajtom, ova aktivna trudnica spomenula je i nešto što gotovo svaka žena koja je prošla trudnoću dobro zna. Lana se dotaknula specifične trudničke zaboravljivosti.

"Muž mi ispriča vic, umrem od smijeha i par minuta poslije ne sjećam se ni vica ni tko ga je ispričao. Blaženi je taj trudnički mozak! Garantiram vam da su kod mene sve tajne sigurne!", našalila se Lana na svoj račun uz prekrasnu vedru fotografiju snimljenu kraj mora.

Rođena Puljanka ove je zime hvatala sunčane zrake uz more na svježem zraku. Kako je sama priznala otkako je zatrudnijela malo je smanjila intenzitet vježbanja, odnosno kilometražu koju pretrči, ali zato svakodnevno radi jogu.

Čitajte i: Lana Gojak Bajt trudna, otkrila nam i kada stiže beba: ‘U sretnom iščekivanju avanture života!‘

Jutarnji rituali

"Jednostavno obožavam svoja jutra. Jutarnja higijena, čaša tople vode i najdraža tjelovježba. U posljednje sam vrijeme malo usporila trčanje i smanjila kilometražu, ali zato svakodnevno radim jogu", kazala je Lana dodavši da bi se možda i ona nekada odmarala na krevetu - ali joj bebica to jednostavno ne da.

Glumica je početkom ožujka svojim pratiteljima na Instagramu otkrila da je u drugom stanju, kazavši da za njihovu malenu i mladu obitelj sada počinje avantura života.

"Istina je, čekam bebu. Termin je krajem sedmog mjeseca, za sada je sve u redu sa trudnoćom i nadam se da će tako i ostati. Trenutno uživam u lijepom vremenu na moru u jednom malom mjestu kraj Nina, pazim se koliko mogu i čuvam od zaraze. Čula sam se ovih dana i s Leonom Paraminski, razmijenile smo trudnička iskustva i drago mi je da će naša djeca biti vršnjaci", kazala je tom prilikom Lana za Gloria.hr.

Linker
23. travanj 2024 15:43