SPLITSKI PERISTIL

Slavila i iz kuće ‘izvukla‘ cijelu splitsku estradu - Nina Badrić zablistala u haljini sirena kroja

Kao uvertiru u 61. izdanje Splitskog festivala, Nina Badrić održala je koncert na Peristilu. U prvim redovima njezine najveće hitove slušali su Jelena Rozga, Petar Grašo, Viktorija Rađa, Ivica Puljak, Ana Gruica Uglešić...

Na splitskom Peristilu pjevačica Nina Badrić imala je više razloga za slavlje. Nakon dvosatnog koncerta na opatijskoj pozornici i prvog koncerta nakon godine i pol dana pauze, pjevačica je ponovno oduševila koncertom u gradu na jugu gdje je proslavila i 49. rođendan. Blistala je u dugačkoj pripijenoj bijeloj haljini sirena kroja domaćeg brenda eNVy Room. I prije samog nastupa na Instagramu je podijelila fotografiju s leđa te napisala “nestrpljiva sam”. Slili su se komentari podrške koju su pjevačicu nazivali “divom” i čestitali joj rođendan.

image
SASA BURIC/CROPIX

“Mislim da ti ljepši poklon od koncerta u ovom trenutku nije mogao doći”, napisao je glumac i voditelj Enis Bešlagić. Nini se na pozornici pridužila mlađa kolegica i pjevačica Albina. Vidno uzbuđena, Nini je prije zajedničkog nastupa pohrlila u zagrljaj.

image
Prvi koncert nakon godinu i pol dana pauze održala je u Opatiji.
SASA BURIC/CROPIX

“Ovo je prvi put službeno da nastupam u svome rodnom gradu. Imam tremu”, rekla je Albina, a Nina je potaknula publiku da ju ohrabre i zaplješću pjevačici koja nas je predstavljala na ovogodišnjem Eurosongu.

Zajedno su otpjevale pjesmu Meri Cetinić “Četiri stađuna”, a Albina je za tu priliku obukla kratku ružičastu haljinu i crne štikle.

Čitajte i: Nina Badrić večeras će proslaviti rođendan nastupom na Peristilu u haljini koja ostavlja bez daha!

Čitajte i: Nina Badrić održala koncert i premijerno izvela prvi singl nakon korona pauze!

Tijekom koncerta padala je blaga kiša, ali niti to nije pokvarilo romantičnu atmosferu u gradu na jugu. Koncert je bio uverira u 61. izdanje Splitskom festivala. Nastup kolegice nije propustila niti pjevačica Jelena Rozga koja se također vratila koncertima te pjevač Petar Grašo. Osim s dugogodišnjim kolegom i prijateljem, družila se i s Matijom Cvekom te na Instagramu podijelila video njihova zajedničkog plesa.

image
Jelena Rozga i Petar Grašo bili su odlično raspoloženi.
SASA BURIC/CROPIX

Na splitski Peristil došla je i obitelj Huljić - Vjekoslava, Tonči i Hana.

image
Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić.
SASA BURIC/CROPIX

Koncert nije propustila niti Viktorija Rađa te glumica Ana Gruica sa suprugom, splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem. Na Instagramu je podijelila njihov romantičan trenutak poljupca tijekom Ninine pjesme “Dani i godine”. Pjevala mu je “odjednom mojim je mukama došao kraj, sada u tvojim sam rukama, tako sigurna”.

image
Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom Uglešićem.
SASA BURIC/CROPIX

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak koncert je slušao u prvim redovima, a sa suprugom Danielom je stigao i bivši gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

image
Andro Krstulović Opara sa suprugom Danielom.
SASA BURIC/CROPIX
image
Ivica Puljak u društvu s Alijanom Vukšić.
SASA BURIC/CROPIX
image
Viktorija Rađa pokazala je duge i isklesane noge.
SASA BURIC/CROPIX
Linker
19. travanj 2024 21:12