Lea Michele čeka prvo dijete
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Najteži dani su iza nje

Slavna glumica čeka prvo dijete, no put do prinove nije bio lak! Progovorila o sindromu koji muči mnoge žene

Lea Michele objavila je trudnoću tek sada, kada je već krasi pozamašni trbuščić. Nije bilo lako, pogotovo obzirom na sve što je prošla posljednjih godina. Priznala je da dugo boluje od PCOS-a i otkrila kako je ublažila zdravstvene probleme.

Glumica Lea Michele potvrdila je da čeka prvo dijete sa svojim suprugom Zandyjem Reichom. Nakon iznimno teških životnih situacija, glumica koja se proslavila ulogom u hit seriji "Glee" konačno je pronašla životnu sreću, a sada stiže i beba. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u romantičnoj haljini, mazeći trudnički trbuščić.

Trudnoća je, ako je suditi prema fotografiji, već prilično duga, no Lea ju je odlučila što dulje moguće čuvati tajnom. Proteklih tjedana govorkalo se da je glumica trudna, a ona je pretpostavke dodatno potpirivala tajnovitošću. Naime, od prosinca prošle godine nije se javno pojavljivala, a prije mjesec dana prestala je na Instagramu objavljivati i fotografije svog tijela.

Zbog PCOS-a završila na tabletama još kao tinejdžerica

Dio razloga za odluku da dugo čuva trudnoću za sebe vjerojatno leži i u činjenici da za Leu to nije bilo baš lako postići. Boluje od policističnih jajnika koji mogu otežavati začeće. Od tinejdžerskih godina je zbog tog stanja na tabletama, a kada je prije par godina odlučila napraviti pauzu i prestati s lijekovima, sve nuspojave policističnih jajnika su se vratile - loša koža, kilogrami, hormonalna neravnoteža...

Nisam često o tome govorila jer ima djevojaka koje su ovim problemom puno teže pogođene od mene.

"Moj problem nije toliko veliki, uspjela sam ga dovesti pod kontrolu", rekla je prošle godine Michelle u intervjuu.

Iako je slatku tajnu čuvala dugo, nije skrivala želju da se ostvari kao majka. U listopadu prošle godine otkrila je u intervjuu da se raduje toj ulozi i svemu što će joj djeca u život donijeti. Prošle godine se i udala za svog partnera, a prije same svadbe bili su u vezi tri godine. Prije negoli je pronašla životnu sreću, Lea je prolazila kroz jako težak period kada je izgubila zaručnika koji se predozirao prije sedam godina. Prijatelji i kolege tada su bili uz nju, a sada su tu tijekom najsretnijih dana u njezinom životu.

Čitajte i:

Zaljubili su se na svadbi prijatelja, a za vikend su imali svoju: Lea je imala hit vjenčanicu!

Glumica otkrila da se na pragu tridesete suočila s teškom dijagnozom te se izliječila prehranom

Glumica pokazala kako se nose hlače od pliša i frizura koje se sami nikad ne bi dosjetili

5 godina nakon životne tragedije osmijeh joj je ponovno na licu

Romansa kao iz bajke: Zaljubili se na svadbi prijatelja, vjenčali nakon tri godine veze, a sad će dobiti i bebu

Linker
23. travanj 2024 12:39