Puna podrška

Slavna glumica progovorila o svom transrodnom djetetu: ‘U čudu i ponosu gledali kako je naš sin postao naša kćer‘

Jamie Lee Curtis uz dopuštenje je progovorila o tranziciji koju je prošao njen nekadašnji sin Thomas, koji je sada kći Ruby.

Glumica Jamie Lee Curtis u najnovijem intervjuu otkriva koliko je ponosna što je njeno najmlađe dijete postalo transrodna osoba. Holivudska legenda tvrdi da joj je bilo zadovoljstvo promatrati kako se njen sin iz muškarca transformira u ženu, a zatim su i odabrali njeno novo ime.

Govoreći o procesu tranzicije, Curtis je rekla da su ona i njen suprug "u čudu i ponosu gledali kako je naš sin" - koji je ranije bio poznat kao Thomas - "postao naša kćeri Ruby".

Glumica je prvo dobila dozvolu od 25-godišnje kćerke Ruby, a zatim je u intervjuu za AARP magazin govorila o tome kako je odbacila staru ideju da je spol fiksan te da se sada vodi idejom kako je život "stalna metamorfoza".

Proteklih godina Jamie Lee pruža ogromnu podršku trans osobama, još 2017. je podijelila jedan afirmativni članak Huffington posta na Twitteru.

Čitajte i: Jedan od najvećih glumaca današnjice s obitelji boravio u Esplanadi! Shannon Mahao fotografu dok je napuštao Zagreb

Uskoro vjenčanje

Glumica koja je sa suprugom Christopherom Guestom usvojila dvoje djece, uvijek ih je čuvala podalje od javnosti - tek se na nekoliko događanja pojavila u njihovom društvu - sada jako ponosno priča kako će se njena kći Ruby udati.

"Vjenčat će se iduće godine, a vjenčat ću ih ja", kazala je glumica još za Noć vještica. Iako Jamie Lee nije precizirala udaje li se Ruby za muškarca ili ženu po objavama nadruštvenim mrežama čini se da ima djevojku.

image
Jamie Lee Curtis i sin Thomas snimljeni 2012.
AVALON/PROFIMEDIA

Jamie je kći filmskih zvijezda i otvoreno je govorila o tome da je imala lijepo djetinjstvo među homoseksualcima koji su radili s njenim roditeljima - glumcima Tonyjem Curtisom i Janet Leigh.

"Šminkerica moje majke je bila gej, dramaturg s kojim je glumila bio je veliki prijatelj naše obitelji i on je bio gej. Ipak, ne morate imati vlastito iskustvo

Linker
19. travanj 2024 03:32