kad bolest ne pita

Slavna komičarka požalila se da je Majčin dan provela potpuno sama: ‘Usamljena sam i dosadno mi je‘

Prije dana koji slavi majke, saznala je da ima Covid-19 zbog čega se izolirala od sina i supruga s kojima komunicira samo preko mobitela.

Na sebi svojstven duhoviti način, američka komičarka i glumica Amy Schumer (40), javno je podijelila vijest da je Majčin dan proslavila daleko od svojih najmilijih, trogodišnjeg sinčića Gena Davida i supruga Chrisa Fischera. Naime, nalazi se u izolaciji jer je oboljela od covida 19, a kao posljedicu navela je samo da joj je glas postao dubok i hrapav, baš kakav ima ozloglašena Elizabeth Holmes, osnivačica tvrtke ‘Theranos‘ koja je osuđena za prijevaru o tehnologiji koja sa samo par kapi krvi može otkriti brojne bolesti.

U videu kojeg je objavila na svom Instagram profilu požalila se kako je usamljena i kako joj je beskrajno dosadno daleko od njezinih najmilijih uz nadu da ih nije zarazila.

Komičarka je inače vrlo otvorena što se tiče njezinog ‘zdravstvenog kartona‘ pa je tako javno govorila o endometriozi, bolnim i traumatskim pokušajima da zatrudni IVF metodom te o dijagnozi hyperemesis gravidarum, hormonalnom poremećaju koji za vrijeme cijele trudnoće izaziva prekomjerne mučnine, smanjeni apetit i povraćanja.

Čitajte i: Poznata američka komičarka otkrila da se bori s dijagnozom koju mnogi skrivaju

Smatra da o bolestima treba otvoreno govoriti kako bi svojim iskustvom pomogla drugima. A na društvenim mrežama objavila je i fotografiju tek rođenog sinčića i nje koji je na svijet došao carskim rezom što se i jako detaljno vidjelo.

No, iako je sklona objavljivati pomalo šokantnu intimu, kao suvoditeljica nedavne dodjele filmske nagrade ‘Oscar‘ bila je iskreno šokirana šamarom kojeg je njezin dobar prijatelj Chris Rock, komičar i voditelj svečanosti dobio od uzrujanog Willa Smitha. Cijeli incident, kako je komentirala, vrlo ju je rastužio i uznemirio kao uostalom i sve prisutne te dodala kako nikada nije bila okružena nasiljem koje ne može nikako opravdati.

Linker
19. travanj 2024 15:23