Strašna tragedija

Slavna pjevačica nosi se s nemjerljivim gubitkom: ‘Izgubili smo je. Uvijek će živjeti u našim srcima‘

Christina Perri, koja se hitom ‘Jar of Hearts‘ vinula u zvijezde, trebala je dobiti drugo dijete sa suprugom Paulom Costabileom, no njihova malena je zauvijek zaspala...

Pjevačica Christina Perri proživljava najteže trenutke u životu. Na Instagramu je otkrila vrlo tužnu vijest da je izgubila dijete, objavivši srcedrapajuću fotografiju na kojoj kćerkicu drži za prstiće.

"Sinoć smo izgubili našu malenu. Rođena je mrtva nakon što se tako jako borila da upozna naš svijet. Sada je u miru i uvijek će živjeti u našim srcima", napisala je shrvana Perri.

Pjevačica je trebala dobiti drugo dijete sa suprugom, televizijskim voditeljem i komičarem Paulom Costabileom, no ništa ih nije moglo pripremiti na ovu tragediju.

Perri je na Instagramu objavila da će dijete čim se rodi trebati na operaciju zbog jejunalne atrezije - rijetke urođene mane kod koje se dio membrane koji povezuje crijeva s trbušnom stijenkom ošteti ili nedostaje.

No, ovo je tek jedan od nesretnih događaja koji su ih zadesili. Naime, taman kad su začeli drugo dijete, Perri je u siječnju ove godine otkrila da je imala spontani pobačaj u 11. tjednu trudnoće.

"Potpuno smo shrvani, ali želimo potaknuti promjene i da se konačno makne stigma sa spontanih pobačaja. Tužna sam, ali ne sramim se toga što mi se dogodilo. Žene su snažne i moćne u stvaranju života, ali i u oporavku te mogu sve izdržati. Svim majkama koje su doživjele isto ili tek budu, vidim vas i volim vas", poručila je Perri.

image
Christina Perri i suprug Paul Costabile.
CHRIS DELMAS/AFP/PROFIMEDIA

Perri i Costabile vjenčali su se u prosincu 2017., a godinu dana nakon dobili su kćer Carmellu Stanley. Sada paru treba neko vrijeme da prebrodi sve što im se dogodilo pa će kasnije pokušati ponovo.

Hit "Jar of Hearts" Perri je vinuo u glazbene zvijezde, a kasnije je izbacila album "A Thousand Years" koji se našao u vampirskoj sagi "The Twilight Saga: Breaking Dawn".

Linker
18. travanj 2024 11:52