Slatke brige

Slavna Šeherezada i Onur s nestrpljenjem iščekuju treće dijete: Glumica ‘1000 noći‘ s ponosom pokazuje trudnički trbuh

‘Trudnoća je istodobno zastrašujuća i predivna‘, rekla je nedavno poznata turska glumica koja je svoju srodnu dušu upoznala upravo na snimanju popularne serije. Trenutno čeka njihovo treće dijete i istodobno uživa u zasluženom odmoru.

Turski glumci Bergüzar Korel i Halit Ergenç samo godinu dana nakon rođenja drugog sina, iznenadili su viješću da čekaju i treće dijete. Glumicu najpoznatiju po ulozi Šeherezade u seriji "1001 noć" ova lijepa vijest zatekla je usred snimanja nove serije "Knali Yayi".

Kako napreduje trudnoća od tada nije pokazivala, ali sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju u bikiniju s povećim trudničkim trbuhom i kratko napisala "san". Naime, par uživa na ljetnom odmoru koji im je itekako trebao.

Čitajte i: Treća beba stiže! Lijepa Šeherezada ponovno je trudna, prekinula snimanje zbog trudnoće

"Trudnoća je istodobno zastrašujuća i predivna. Postoje neke stvari koje su lakše nego u ranijim trudnoćama jer znate što vas čeka, ali u drugim je puno teže. Recimo, dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom razdoblju dobila devet ili deset kilograma. No, to su slatke brige", izjavila je Korel nedavno za turske medije.

Slavni turski par spojila je upravo serija "1001 noć". Halit se toliko zaljubio u svoju kolegicu da je zbog nje ostavio tadašnju suprugu. Njih dvoje u braku su već oko deset godina te imaju 11- godišnjeg sina Alija i jednoipolgodišnjeg Hana.

No, nakon dva sina, u obitelj im stiže djevojčica, a taj detalj Korel je otkrila na svom Instagramu, podijelivši fotografije s darivanja djeteta. Tijekom proslave Hanovog rođendan u ožujku, rekla da je ne plaši činjenica što su uz nju u kući isključivo muški članovi obitelji.

"Nisam nimalo uplašena. Štoviše, činjenica da ću u kući imati trojicu muškaraca i da će me svi oni voljeti čini me presretnom. Bit ću uz njega kako bi izrastao u dobru osobu. To isto radim s Alijem. Učim ga, baš kao što ću učiti i njegovog brata, da je važno poštovati sve ljude, bez obzira na spol, jezik kojim govore, religiju, boju kožu, seksualnu orijentaciju ili odjeću koju nose", zaključila je Korel.

Linker
28. ožujak 2024 10:07