tužni trenuci

Slavni komičar u tragičnom gubitku sina ipak vidi nešto što mu daje snagu: ‘Njegova majka je najjača žena koju poznajem‘

Nicku Cannonu je preminuli dječak bio sedmo dijete - dobio ga je s modelom Alyssom Scott za koju kaže da je bez obzira na sve i dalje najbolja mama na svijetu.

Komičar Nick Cannon, bivši suprug pjevačice Mariah Cannon, ​ovih se dana bori s velikom tragedijom. Naime, u svojoj je emisiji "Nick Cannon Show" otkrio da je njegov petomjesečni sin Zen preminuo od posljedica tumora na mozgu koji mu je nedavno dijagnosticiran.

Dok je dijelio srceparajuće vijesti o Zenu, Cannon je svoju djevojku Alyssu Scott, s kojom je u lipnju ove godine dobio Zena, nazvao "najjačom ženom koju sam ikad vidio" dok je opisivao kroz što su morali proći sa svojim dječakom.

image

Preminuli dječak imao je samo pet mjeseci.

THE NICK CANNON SHOW/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Zenova mama, Alyssa, najjača je žena koju sam ikad upoznao. Nikad se nije svađala, nikad nije bila ljuta. Bila je emotivna kada je trebala biti, ali uvijek najbolja mama, i nastavlja biti najbolja mama", kroz suze je ispričao Cannon.

Čitajte i: Mariah Carey otkrila neobične detalje zaruka s milijarderom: 'Nikad nismo imali fizički odnos'

Voditelj talk showa objasnio je da su Zena, koji je bio Cannonovo sedmo dijete, odveli liječniku kada je imao dva mjeseca nakon što su primijetili da mu se glava čini veća nego inače.

"Čudno je disao i kad je napunio dva mjeseca primijetio sam da ima lijepu veliku glavu, nazvao sam je topovskom glavom. Nismo ništa o tome razmišljali, imao je normalnu topovsku glavu. Ali htio sam ga odvesti liječniku da pregleda disanje i sinuse. Mislili smo da će to biti rutinski pregled", kazao je komičar.

No, liječnici su tada otkrili da se malenome nakuplja tekućina u glavi i da je prisutan maligni tumor koji je zahtijevao operaciju mozga. Cannon je tada rekao da se Zenovo zdravlje pogoršalo oko Dana zahvalnosti jer je tumor počeo rasti puno brže.

Tragedija se očito nije mogla spriječiti pa su roditelji sa Zenom proveli kvalitetno vrijeme tijekom vikenda u Kaliforniji, gdje su malenome pokazali da vidi ocean. Tada je Cannon zadnji put držao sina u naručju.

"Nisam znao kako ću se nositi s današnjim danom, ali samo sam stvarno želio tugovati sa svojom obitelji, ljudima koji me vole. Uvijek su me učili, prolaziš kroz to, rasteš kroz to, nastavljaš gurati. Ovdje sam da pokažem da se mogu boriti kroz ovo", rekao je Cannon publici.

image

S Mariah Carey Cannon ima 10-godišnje blizance.

JIM RUYMEN/UPI/PROFIMEDIA

Njegova djevojka rodila je Zena devet dana nakon što je Cannon 14. lipnja dočekao blizance Ziona Mixolydiana i Zilliona Heira s DJ-icom Abby De La Rosa. Osim toga, Cannon je prošlog prosinca dobio kćer Powerful Queen s Brittany Bell, s kojom također dijeli 4-godišnjeg sina Goldena. Također je otac i 10-godišnjih blizanaca Moroccana i Monroe s bivšom suprugom Mariah Carey.

Linker
18. travanj 2024 14:55