Getty Images
Stiže prinova

Slavni par očekuje dijete - trbuščić se već nazire!

Manekenka i pjevač nisu dugo čekali na proširenje obitelji - njihova kći 21. rujna proslavit će svoj prvi rođendan, a beba u trbuhu je razlog koji dodatno pridonosi njihovoj sreći.

Na svojem je Instagram profilu 28-godišnja manekenka Behati Prinsloo otkrila da je po drugi put u manje od dvije godine - trudna! S frontmenom benda Maroon 5 Adamom Levineom (38) u vezi je od 2012. godine, a prije nešto manje od godinu dana, krajem rujna 2016. godine, na svijet je stiglo njihovo prvo dijete - djevojčica Dusty Rose.

Oboje su otkrili kako uživaju u roditeljstvu, pa ne čudi što nisu dugo čekali na proširenje obitelji. Ljepotica iz južne Afrike na fotografiji pozira u bikiniju, a već se nazire poveći trudnički trbuh. Krajem kolovoza najavljeno je da će manekenka šetati pistom "Victoria's Secret Fashion Showa" u Šangaju, nakon što je s prošlogodišnje izostala zbog rođenja kćeri, a ako će hodati pistom u donjem rublju, neće biti prva trudna Viktorijina anđelica koja je to učinila. Pjevač i manekenka u lipnju su proslavili treću godišnjicu braka, a četvrtu će dočekati kao četveročlana obitelj!

Adam Levine honored with star on the Hollywood Walk of Fame. Hollywood, California.

Pictured: Adam Levine, Behati Prinsloo and daughter Dusty Rose Levine.

EVENT  February 10, 2016 
Job: 170210A1, Image: 320460851, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Bauer Griffin
Profimedia, Bauer Griffin

A post shared by Adam Levine (@adamlevine) on

Linker
18. travanj 2024 07:33