Tom Hanks i Rita Wilson koronavirusom zarazili su se u Australiji.
 Prensa Internacional / Zuma Press / Profimedia
Opaki virus

Slavni par podijelio mučne detalje bolesti: 'Njoj je bilo puno gore, danima je samo puzala po podu'

Glumački par jedni su od prvih poznatih javno otkrili da su zaraženi koronavirusom, njihov oporavak i daljnji život mnogi uzimaju kao primjer kako se uspješno boriti protiv opake bolesti.

Bračni glumački par jedan je od prvih koji su javno objavili da su zaraženi koronavirusom, a prvi su ga i preboljeli. Stoga ne čudi što iskustva borbe s bolešću koja Tom Hanks i supruga Rita Wilson dijele u javnosti izazivaju veliko zanimanje.

Nedavno je glumac otkrio još detalja o njihovom liječenju od Covid-19, kazavši da je supruga Rita imala većih zdravstvenih problema s tom respiratornom bolešću.

"Rita je gore prošla od mene. Imala je mnogo višu temperaturu i neke druge simptome. Izgubila je osjet okusa i mirisa, veći dio ta tri tjedna nije niti malo uživala u hrani", prisjetio se Hanks njihova zajedničkog bolovanja u Australiji.

Teški simptomi

Problem, naravno, nije bilo 'neuživanje' u hrani, nego mučnine koje su pratile te simptome.

"Bilo joj je toliko muka da je morala puzati po podu od kreveta do toaleta, trajalo je to neko vrijeme", otkrio je Tom.

Dok su se zajedno borili protiv koronavirusa kojim su se zarazili na snimanju Hanksova filma, u javnost su puštali optimistične poruke, govorili kako im je dobro te da se za njih ne treba brinuti, no u stvarnosti ipak nije bilo toliko bezazleno.

Izolirani do danas

Tom je za razliku od supruge imao lakše simptome, opisao ih je kao bol u tijelu i jaki umor. Bilo mu je iznimno teško obaviti i najjednostavnije vježbe. Opisao je kako bi ga medicinsko osoblje s čuđenjem gledalo kad bi im ispričao o svom neuspjelom pokušaju vježbanja.

Hanks i Wilson oboje imaju 63 godine i još uvijek ne znaju kada su se i kako zarazili virusom u Australiji. Nakon što su ozdravili par se vratio u Los Angeles, zatvorili su se u karantenu na dva tjedna te su i nakon toga u samoizolaciji u svom domu.

Pročitajte i:

Tom Hanks nakon zaraze koronavirusom: 'Nitko ne želi biti kraj mene i svima je neugodno'

Slavi život nakon što je preživjela koronu: Sve je lakše kad kraj sebe ima ljubav života

Iskrena sestra otkrila da omiljeni glumac nije baš sjajno: 'Ipak je samo čovjek'

Supruga kanadskog premijera oboljela od koronavirusa! Justin Trudeau u samoizolaciji 14 dana, simptome još nema

Slavni bračni par ima koronavirusa! Izolirani su u Australiji, oglasio se sin: 'Nisu u panici...'

Linker
19. travanj 2024 15:32