svaka čast

Slika majčinstva kakva je trebala ženama diljem svijeta! Opuštena Katy Perry uživa neopterećena izgledom

Proslavljena Katy Perry pri javnim je pojavljivanjima uvijek besprijekorna, no u slobodno vrijeme voli se opustiti bez šminke, frizure i glamurozne odjeće.

Glazbenica Katy Perry prošetala je tijekom odmora na Havajima sa svojom kćerkicom Daisy Dove. Prvi je to put da su mama i kći viđene javno, naime, Katy i njezin zaručnik Orlando Bloom odlučili su da će štititi privatnost svoje djevojčice. No, to ne znači da malenu neće izvoditi u šetnje prirodom, gdje obje imaju prilike udahnuti svježi zrak i uživati u opuštenom izdanju.

Čitajte i: Realna zvijezda: Katy Perry pokazala zašto joj tijelo nakon porođaja izgleda ‘tako dobro‘

Bez brige i opterećenja prošetala s kćerkicom

Koliko je opuštena, Katy je pokazala kada je izašla u tajicama i topiću bez rukava, ispod kojeg očito nije nosila grudnjak. Uz kapu, natikače i minimalno šminke na licu, Perry je pokazala koliko uživa u bezbrižnosti i ljepoti majčinstva. Na sreću žena diljem svijeta, američka glazbenica ne šalje u svijet lažnu sliku glamurozne, uvijek našminkane majke idealne frizure i promišljene kombinacije. Odmarajući na Havajima, Katy se potpuno opustila - jer joj je baš to trebalo.

image
Katy Perry sa svojom je curicom prošetala u opuštenom izdanju.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ljubavna priča: Za upoznavanje Katy Perry i Orlanda Blooma kriv je - hamburger!

Inače, Orlando Bloom i Katy Perry već neko vrijeme borave s kćerkicom na odmoru. Par bi, da nije pandemije koronavirusa, već bio u braku - no zbog pandemije su sve odgodili za neka bolja vremena. Zaručeni su od veljače prošle godine, tijekom koje im je stigla i njihov 'najdragocjeniji dar' - malena Daisy.

image
Pjevačica je i inače poznata po pokazivanju realne slike majčinstva.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 02:46