Warner Bros Collection / Everett / Profimedia
Jedva čekamo

Službeno je! 'Prijatelji' se ponovno okupljaju u originalnoj postavi, glumci će dobiti 'astronomski' honorar

Prošlo je gotovo 16 godina od posljednje epizode jedne od najgledanijih humorističnih serija. Mnogi fanovi serije godinama su priželjkivali da se Monica, Phoebe, Rachel, Chandler, Ross i Joey vrate na male krane, a sada im se želja ostvarila.

Kada se glumac Matthew Perry (50) nedavno pridružio Instagramu, prvom objavom pozitivno je šokirao fanove, suptilno najavivši da će se 'Prijatelji' ponovno okupiti. Sada je stigla i službena potvrda - Jennifer Aniston (51), Courteney Cox (55), Lisu Kudrow (56), Matta LeBlanca (52), Matthewa Perryja i Davida Schwimmera (53) ponovno ćemo gledati na malim ekranima u specijalu na platformi HBO Max koja se pokreće u svibnju.

Warner Bros

"Pretpostavljam da biste ovo mogli nazvati epizodom u kojoj su svi ponovno na okupu - vraćaju se David, Jennifer, Courtney, Matt, Lisa i Matthew", rekao je Kevin Reilley, direktor sadržaja platforme HBO Max.

Neki od izvora tvrde da će glumci za ovaj angažman dobiti čak 2,5 milijuna dolara, a epizoda će se snimati na istom setu kao i cijela serija. HBO Max je osigurao prava na seriju za 425 milijuna dolara, a glumci će sudjelovati i u produkciji.

Slavna šestorka na svom je Instagramu podijelila istu fotografiju s opisom "Događa se", što je još jedan od dokaza da nas uskoro očekuje vrhunska zabava i puno smijeha.

Prva epizoda 'Prijatelja' emitirana je 22. rujna 1994. na NBC-ju, a nitko od glumaca nije očekivao niti slutio da će serija postati planetarno popularna.

Linker
20. travanj 2024 15:30