OPUS HULJIĆEVIH

Smjela Domenica objavila novu pjesmu: U spotu zaplesala poput latino plesačica

‘A meni vruće‘ naziv je Domenicine pjesme koju će premijerno izvesti na Splitskom festivalu. Spot je vani, a pjevačica je pokazala kako joj leže i ‘poletnije‘ pjesme.

Dva nas dana dijele od finalne večeri 61. Splitskog festivala, a jedna od najočekivanijih izvedbi je pjesma koju će na Prokurativama publici po prvi puta predstaviti pjevačica Domenica.

image
Domenica u sportu za pjesmu "A meni vruće".
MARIN BUBRIĆ

Singl “A meni vruće” je, kako kaže, za nju izlet u nešto drugačije od onoga na što je publika navikla - brza, poletna, plesna, pjesma s okusom ljeta. Ovu poslasticu mogli smo proteklih dana čuti i na Instagram profilu mlade pjevačice, kada je svojim obožavateljima otkrila tek nekoliko taktova novog hita iz opusa Huljićevih.

"Nadam se da će vas osvojiti kao što je i mene. Jedva čekam da zajedno plešemo na nju", napisala je na Instagramu.

image
Na snimanju joj se pridružio i Antonio Asanović.
MARIN BUBRIĆ

Stihove i glazbu potpisuje uigran tim Tonči i Vjekoslava Huljić, a svoj je plesni potpis dala i Domenica koja je u novom spotu uskočila u plesne cipele i oživjela glamur dvadesetih. Time nas je vratila u dobra stara vremena, kada se sva zabava bezbrižno odvijala u rasplesanim kabaretima.

Čitajte i: Domenica ne odustaje od svojih želja: Sve je lakše jer ima svoje ljude od povjerenja

Spot za pjesmu “A meni vruće” je premijerno predstavljen, a u rasplesanoj publici se našlo i lice jednog našeg poznatog nogometaša - Antonija Asanovića, sin nogometne legende Aljoše.

Linker
16. travanj 2024 02:57