supertalent

Šok, suze, muk i drama: Maja Šuput slomila se pred kamerama ne vjerujući svojim očima

U prvoj epizodi osme sezone Supertalenta gledatelji su imali priliku vidjeti deset nastupa od kojih je jedan u potpunosti oduševio publiku i žiri, a posebno Maju Šuput.

Mađioničar Staneli, rodom iz Bosne i Hercegovine za kojim luduje cijela Skandinavija, predstavio se u Supertalentu svojim iluzijama s tačkama, a za svakog je člana žirija – Martinu Tomčić, Janka Popovića Volarića, Davora Bilmana i Maju Šuput pripremio poseban trik. Do suza je ganuo i publiku i žiri, a posebno Maju kada je izvukla kartu s brojem osam koju je on pretvorio u fotografiju nje i sina Blooma.

image
Fotografija nastala od karte broj 8
FOTOGRAFIJE: NOVA TV

"Sad ste me slomili do kraja. WOW! I da se ovo nije dogodilo morala bih vam reći da je ovaj nastup bio fenomenalan. Privatno ste me dotakli. Mislim da iza ove priče ima još gomila drugih koje bismo voljeli čuti i primjer ste da netko ako želi može napraviti baš sve što hoće", rekla je Maja dok je grcala u suzama.

"Inače ne volim mađioničare i sve one koji izvode trikove s kartama, ali kada je Maja dobila svoj trik uspjela sam se i ja raspasti. Svojim životom i primjerom pokazujete da preživljavaju samo najjači", poručila je Martina Tomčić. Davor Bilman mu je poručio da je bilo vrlo impresivno i da se veseli sljedećem nastupu, a i od Janka je dobio prolaz.

image
Maja Šuput u suzama
FOTOGRAFIJE: NOVA TV

Euforična i emotivna Maja Šuput na kraju je stisnula zlatni gumb što je dodatno razgalilo publiku. Staneli je tijekom predstavljanja istaknuo kako je s 14 godina pobjegao od kuće kako bi se pridružio cirkusu i od tada svoj život posvećuje mađioničarskim trikovima.

Životni put odveo ga je u Švedsku gdje je trikovima zadivio i švedsku kraljevsku obitelj te je veoma tražen diljem Skandinavije. Život su mu obilježili bol, patnja, ali i uspjeh. Zbog svega što je proživio, kaže, osjeća se kao da ima 40 godina, iako mu je tek 25. Ni s kim osim s majkom iz obitelji nema dobar odnos jer ga nitko nije podržavao u ostvarenju njegovog sna, pa ni oni s kojima je radio u cirkusu gdje je trpio maltretiranja, omalovažavanja pa čak i batine.

VIDEO Frano Ridjan je na novoj misiji: 'Do polufinala Supertalenta skidam kilograme'

image
Maja i Staneli
FOTOGRAFIJE: NOVA TV

"Gdje god odem, svi mi se smiju i smatraju me budalom. Htio sam biti poseban, maštao sam o tome kao dijete, kad sam u školi jednom gledao predstavu, odmah sam znao da je to moj put", zaključio je Staneli čije je pravo ime Nutrija.

Janko Popović Volarić nedavno je izjavio kako se žiri u prethodnim sezonama susreo s mnogim natjecateljima koji su u želji da prođu dalje izmišljali teške životne priče čime su on i kolege bili negativno iznenađeni. Staneli ih je pak sve do jednog dirnuo u srce i izmamio im suze na lica.

Žestoki obračun voditelja, Rene Bitorajac prozvao Franu Ridjana: 'Mogao si samo sanjati da postaneš Tarik Filipović'

Linker
15. travanj 2024 10:36