ide mu

Solo karijera mu samo laska: Harry Styles nominiran je za čak tri prestižne glazbene nagrade

Bivša zvijezda britanskog pop benda predvodi nominacije za prestižne britanske kantautorske nagrade Ivor Novello.

Ivor slavi kreativu britanskih i irskih kantautora, a dobiti priznanje Akademije Ivor, jedno je od najomiljenijih i najcjenjenijih trenutaka. Prvi su put nagrade predstavljene 1956. godine, te je svaka nagrada jedinstvena jer predstavlja priznanje nagrađenog djela od strane vrhunskih i nagrađenih tekstopisaca i skladatelja iz cijelog članstva akademije.

66. Nagrade Ivor Novello održat će se 21. rujna, u suradnji s Apple Music-om. Danas su objavljena imena nominiranih, a dominantno ime je - Harry Styles.

Bivši član One Direction-a i kantautor Thomas Edward Percy Hull, poznatog pod imenom Kid Harpoon, nalaze se na listi nominiranih, radi suradnji na pjesmama s Harryjevog zadnjeg albuma, Fine Line.

image
Kid Harpoon
JM ENTERNATIONAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nominirane pjesme jesu i one poznate obožavateljima: "Watermelon Sugar", "Adore You" i "Golden", na kojima su Styles i Harpoon radili zajedno.

Čitajte i: Ženskaroš u suknji: Životna priča ultimativne modne ikone i slamatelja ženskih srca

Za stvaranje cijelog zadnjeg Harryjevog projekta, Fine Line, trebalo je više od 18 mjeseci, a na albumu su radili na više mjesta, najviše u malom gradu Bath na jugozapadu Engleske, te u Americi u Malibuu, gradu na plaži u regiji Santa Monica, s predivnim pogledima na oba mjesta.

Harpoon je komentirao i prije suradnju s Harryjem, naglašavajući uvijek koliko su bliski. Počeli su surađivati još na prvom albumu mlade pop zvijezde, Harry Styles, koji je izašao 2017. godine.

Na prvom su albumu surađivali na tek par pjesama, no na Fine Line-u, uz Tylera Johnsona i Sammy Wittea, Styler i Harpoon radili su na svim pjesmama, polako stvarajući cjelinu koja im je donijela i nominaciju za album godine na BRIT nagradama. Harpoon je naglasio i kako je, nakon dva projekta i suradnje, duboko povezan s Harryjem.

Styles, osim nominacija za Ivor nagrade, već ima dosta uzbudljivu godinu.

Uz vezu s Olivijom Wilde, koja privlači dosta medijske pažnje, Styles je započeo godinu uz snimanje dva filma istovremeno, "Ne brini, dragi", kojeg je režirala baš njegova draga - Olivia Wilde, te "Moj policajac".

image
Glumica Olivia Wilde i Harry Styles sve su iznenadili kad su se pojavili na vjenčanju njegova menadžera.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Harry Styles o drastičnoj promjeni izgleda: 'Odlučio sam da želim izgledati kao Super Mario'

Nakon što je svoju glumačku karijeru započeo s filmom Christophera Nolana "Dunkirk", koji je dobio odlične pohvale i očito motivirao poznatog Britanca da nastavi s glumom, a radi punih ruku koje ima radi snimanja, nestrpljivo još čekamo bilo kakve detalje o budućim glazbenim zahvatima, koji su trenutno pauzirani.

Linker
19. travanj 2024 21:13