Instagram
Samo da se radi

Sonja Kovač neumorna i u karanteni: 'Pokrećem talk show s poznatim damama'

Influencerica je aktivna na društvenim mrežama i tijekom samoizolacije koju provodi s dečkom Goranom, kaže za njihovu vezu straha nema, neće se razići.

Influencerica je aktivna na društvenim mrežama i tijekom samoizolacije koju provodi s dečkom Goranom, kaže za njihovu vezu straha nema, neće se razići.

Poznata blogerica, influencerica i glumica i prije karantene bila je aktivna na društvenim mrežama, a otkako je u samoizolaciji, kaže Sonja Kovač, pronalazi nove načine kako da svojim pratiteljima nudi kvalitetan sadržaj. S dečkom Goranom Mandićem, koji je profesionalni pokeraš u izolaciji je već skoro mjesec dana.

"Život se uvelike promijenio, ništa nije isto. Stalno smo doma, nigdje ne idemo, eventualno prošetati psa 15 minuta ispred zgrade ili negdje u šumu gdje nema nikoga. Isključivo se stvarno držimo uputa stožera i svega što nam preporučuju želimo zaštiti sebe ali i ponajprije naše bližnje", kazala je Sonja za Dnevnik.hr.

Blogerica tvrdi da uživa i u kućanskim poslovima te u činjenici da prvi put napokon može biti domaćica, jer je stalno doma i nigdje ne putuje. Kuhanje izrazito voli.

"Svaki drugi dan kuha jedan od nas i volimo često snimati ono što kuhamo jer to nam je sad postala svakodnevica. Onda sam se dosjetila kulinarskog koncepta i sada pratiteljima snimam recepte koji se zovu "Kuhanje u 60sec'', ispričala je Kovač.

No poduzetna Sonja nije stala samo na mini-kuharskim receptima, nego pokreće i talk-show uživo.

"Live talk show na Instagramu preko njihovog livea svakog utorka u 20 sati ugošćujem jednu poznatu damu, za sad su dame, možda će biti i muškaraca".

"Vrlo velike zvijezde - razgovaramo kako se snalazimo u karanteni, šminka, ljubav, o karijeri", najavila je Sonja.

Kao i većina ljudi i Sonja prati 'fore' na društvenim mrežama, aktualne su naravno one o slaganju i neslaganju bračnih partnera, ona i Goran nemaju takvih problema.

"Vidjela sam jednu jako dobru foru koja kruži internetom ovih dana i kaže - Kako ću izaći iz ove korona krize? Ili trudna ili razvedena. Šalim se naravno, ali mogu zamisliti kako je ljudima biti sada konstantno sa svojim partnerima, obiteljima koji imaju puno članova. Ali sve je super i zapravo uživamo, napokon imamo vremena jedno za drugo čim ima manje posla", zaključila je.

Pročitajte i:

Poker im donio dugu i sretnu ljubav! Sonja Kovač konačno pokazala samozatajnog dečka

Sonja Kovač: 'Sada mi dugi telefonski razgovori nisu toliko mrski'

Pjesma koja u sekundi ulazi u uho: Indira okupila prijatelje i snimila najbolji spot karantene

Linker
02. svibanj 2024 08:26