SONEVA FUSHI
pravi raj

Sophie Turner i Joe Jonas priuštili su si pravi luksuz, pogledajte gdje provode medeni mjesec

Maldivi su mnogima omiljena destinacija za medeni mjesec, ali luksuz u kojem trenutačno uživaju Sophie Turner i Joe Jonas ne može si svatko priuštiti. Za tjedan uživanja u vili u kojoj su oni smješteni u srpnju treba izdvojiti 83 tisuće kuna.

Nakon drugog vjenčanja - onog u Francuskoj - Joe Jonas i Sophie Turner otputovali su na medeni mjesec u jedan od najekskluzivnijih resorta na svijetu, koji obožavaju i druge zvijezde. Pjevač poznate grupe Jonas Brothers i zvijezda serije "Game of Thrones" otkrili su da dane provode u Soneva Fushi, spektakularnom resortu na Maldivima koje se reklamira kao "skrovište" na privatnom otoku, a čije jednosobne vile kreću od 1272 dolara po noćenju te sežu sve do 36 tisuća dolara u samom srcu sezone.

--> Nakon gotovo dva mjeseca ponovno se vjenčali: Grad grijeha zamijenili s idilom u francuskoj Provansi

Maldivi su poznati po svojim koraljnim grebenima, luksuznim resortima i brojnim obožavateljima među zvijezdama koje su česti gosti, a najčešće biraju upravo Soneva Fushi resort koji uključuje 62 vile smještene na plaži. Gosti mogu birati koju "stranu" otoka žele: zalazak ili izlazak sunca. Oni koji žele roniti i uživati u pogledu na dupine te na susjedni otok trebaju izabrati "Sunset" vile, dok oni koji žele više privatnosti trebaju izabrati "Sunrise" stranu. Resort je smješten na privatnom otoku unutar atola Baa, rezervata pod zaštitom UNESCO-a, a može se pohvaliti bistrim, čistim morem i bijelim pješčanim plažama.

SONEVA FUSHI

SONEVA FUSHI

Sophie i Joe izazivaju zavist brojnim objavama na Instagramu, ali zdanje iznad vode s kojeg se najčešće "javljaju", nije njihova vila već središte na otoku poznato kao Out of the Blue, koje sadrži pet restorana i veliki tobogan. U cijenu vile je uključen i osobni batler koji je dostupan 24 sata i koji će rado riješiti svaki vaš zahjev, a od dodatnih sadržaja nudi se kino pod zvijezdama, mala "zvjezdarnica", puhanje stakla te sve morske aktivnosti. U ponudi možete posjetiti kino na otvorenom pod zvijezdama pod nazivom "Cinema Paradise".

Sam otok može se istražiti samo biciklom, vozilom za golf ili pješke. Na otoku vlada moto "Bez vijesti i cipela" i sve je podređeno životu u izolaciji. Luksuz u isto vrijeme slavi prirodu pa su kupaonice na otvorenom, a gdje god pogledate su nestvarni vrtovi koji su podređeni iscjeljivanju stresa. Svi bazeni u vili gledaju na ocean, do kojeg je samo nekoliko koraka.

Privatnost koje nudi resort privukla je brojne poznate među kojima i pjevačice Nicole Scherzinger i Madonnu, britanski it par Davida i Victoriju Beckam, glumicu Liv Tyler te mnoge druge.

Linker
18. travanj 2024 03:04