Definitivan kraj?

Španjolski mediji: ‘Shakira i Pique više nisu skupa, uhvatila ga je u krevetu s drugom ženom‘

Nogometaš je navodno iselio iz obiteljskog doma i preselio s eu momački stan, tvrde mediji iz Španjolske.

Prema pisanju španjolskih medija došao je kraj jedne od skladnijih veza i svijeta bogatih i slavnih - ako je točno što pišu - kolumbijska pop diva Shakira i španjolski nogometaš Gerard Pique više nisu skupa.

Par je zajedno 12 godina, imaju dva sina Milana i Sashu, obiteljsko gnijezdo svili su u Barceloni, gdje nogometaš igra za jedan od najboljih klubova na svijetu. Svoje karijere uspješno su usklađivali i međusobno si pružali ogromnu podršku, no...

Šuškanja o definitivnom razlazu sve su glasnija, nakon što se doznalo kako je nogometaš navodno iselio iz obiteljskog doma i uselio u svoj stan u kojem je živio prije nego je upoznao Shakiru. Navodno ga je nekoliko susjeda u toj zgradi vidjelo kako ulazi i izlazi više puta u tjedan dana, piše El Periodico. Također je viđen u noćnim provodima s kolegom Riquijem Puigom i grupom prijatelja.

On ju je prevario?

Te iste novine tvrde da je razlog prekida prevara, odnosno Shakira je Gerarda uhvatila u krevetu s drugom ženom, preko čega ne može prijeći. Osim navodnih svjedoka, Piqueovih susjeda, kao još jedan od dokaza da se među nekad skladnim parom nešto događa je i 'zahlađenje' na društvenim mrežama na kojima u posljednje vrijeme nemaju zajedničkih objava.

Posljednju zajedničku sliku, Shakira je objavila za Valentinovo, dok je on mnogo ranije objavio zajedničku sliku - u srpnju 2021. kada su bili na zajedničkom odmoru.

Pjevačica i nogometaš upoznali su se tijekom Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine, iako su ubrzo započeli vezu nikada nisu stali pred oltar. Prije devet godina dobili su sina Milana, a prije sedam Sashu. Ovo nije prvi put da su se u javnosti pojavila nagađanja o prekidu Shakire i Piquea, stoga ne treba zaključivati naprečac.

Linker
24. travanj 2024 02:05