NOVA ULOGA

Spiderman u ulozi plesača: ‘Tom Holland utjelovit će Freda Astaira i bit će odličan u novom filmu‘

Astaire je ocijenjen najboljim plesačem 20. stoljeća, ali i najutjecajnijim plesačem u povijesti filmskih i televizijskih mjuzikala.

Mladi glumac Tom Holland (25) u nedjelju je na promociji svog novog filma "Spider-Man: No Way Home", potvrdio još jednu veliku filmsku ulogu koja ga očekuje u budućnosti, piše CNN.

U intervjuu na crvenom tepihu u Londonu, Holland je novinarima opušteno rekao "Oh, pa ja ću glumiti Freda Astairea"

"Scenarij je stigao prije otprilike tjedan dana", kaže on u videu koji je Associated Press objavio na društvenim mrežama. "Još ga nisam pročitao. Nisu mi ga dali", rekao je.

Holland je također rekao da je s producenticom i bivšom čelnicom Sony Picturesa, Amy Pascal razgovarao o novoj velikoj ulozi.

"Baš sam u kadi kad me nazvala", rekao je kroz smijeh.

Pascal je za GQ u nedavnoj priči o Hollandu rekla da je on stvoren za ulogu legendarnog plesača u nadolazećem biografskom filmu.

image

Fred Astair i Rita Hayworth

KEYSTONE PICTURES USA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Glasine su bile istinite! Zvijezda serije 'Euphoria' i mladi 'Spiderman' uhvaćeni kako se ljube u javnosti

Također je rekla da, što se nje tiče, Holland može glumiti "Spider-Mana" u filmovima koje ona producira sve dok on to više ne bude želio.

“Razgovarala sam s njim o tome da ih uradimo još 100”, rekla je. "Nikad neću snimati filmove o Spider-Manu bez njega", rekla je.


Fred Astaire, rođen kao Frederick Austerlitz, bio je poznati američki glumac, plesač i pjevač austrijskog porijekla. Njegova scenska, a kasnije i filmska karijera trajala je dugih 76 godina, a u tom je razdoblju snimio čak 31 glazbeni film.

Astaire je ocijenjen najboljim plesačem 20. stoljeća, ali i najutjecajnijim plesačem u povijesti filmskih i televizijskih mjuzikala, a glumica Rita Hayworth bila mu je omiljena plesna partnerica na velikom platnu.

image

Spiderman

SONY - MARVEL STUDIOS - PASCAL P/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sedam puta kada je Zendaya osvojila crveni tepih: Od 'mokre' haljine preko žute seznacije do razigranih outfita

Dobitnik Grammyja i Zlatnog Globusa dosad nije bio portreriran na filmu, a ta čast pripala je upravo mladom Tomu Hollandu.

Tom koji je dosad utjelovio Spidermena u dva nastavka, ovog je ljeta potvrdio vezu s kolegicom iz filma, slavnom mladom glumicom Zendayom (25), poznatoj po ulozi u filmskom hitu 'Dune' te zvijezdom serije 'Euphoria'

Linker
17. travanj 2024 08:48