mora u izolaciju

Šprajc ponovno nije na malim ekranima, a Mojmira se opet dokazuje kao kolegica iz snova

TV miljenik podijelio je sa svima razlog zašto ovog tjedna neće biti na malim ekranima. Zbog toga što je netko od njegovih bližnjih bio u kontaktu sa zaraženim od koronavirusa i on mora biti u samoizolaciji...

"On Air, not. Tj. barem ne ovaj tjedan. Zahvaljujući svojim bližnjima provest ću ga s njima u samoizolaciji. Ak' bude sve ok, u RTL Direktu se vidimo idući tjedan. Pusa svima, a ne samo njima", napisao je Zoran Šprajc i najavio kako mora biti deset dana kod kuće.

Kormilo informative RTL Direkta je preuzela Mojmira Pastorčić, koja je ponovno "podmetnula leđa" za svog kolegu.

image
Zoran Šprajc, televizijski novinar i urednik RTL-ove emisije RTL direkt pod reflektorima.
DARKO TOMAS/CROPIX

Podsjetimo, nakon drugog srčanog udara, koji je doživio u studenom prošle godine, morao je posao staviti po strani. Nedavno je ugradio i četvrti stent, a operacija je prošla u najboljem redu, a Šprajc se zbog više opomena tijela okrenuo zdravom načinu života, pa svakodnevno vježba.

"Rekli mi na terapiji da trebam piti oko dvije litre tekućine dnevno, osobito ako namjeravam izgubiti koji kilogram. Nažalost ispostavilo se da liječnici pod riječ "tekućina" ne misle na gemišt, vino ili pivo, nego uglavnom na čistu vodu. Pa sam evo naletio na vodu koja se baš zove imenom: H2O. A kako po vašim komentarima vidim da ste već pomalo zavidni što Bela i ja već mjesecima ništa ne radimo nego samo ovako bezbrižno i sretno šetkamo, ne brinite, i tome uskoro dolazi kraj", rekao je voditelj koji je jedva čekao doći nazad na posao.

image
Šprajc se neće pojaviti na malim ekranima deset dana.
DARKO TOMAS/CROPIX


Iduće godine poznati voditelj sigurno neće zaboraviti čestitati Mojmiri imendan kao što mu se to omaklo ove godine.

Nakon što se urednica i voditeljica RTL Direkta Mojmira Pastorčić u travnju javno požalila da nije dobila niti jednu čestitku za imendan, pokrenula je pravu lavinu ljubavi kojom su je njezini prijatelji zatrpali.

"Sretan ti tvoj dan!", rekao je Zoran Šprajc s najvećom grižnjom savjesti. Javio se s videom lutkarske predstave gdje maše svojoj kolegici u improviziranom studiju RTL Direkta, a on se pojavljuje kao glavni lutak u odijelu.

Linker
18. travanj 2024 21:44