Suze u očima Eve Longorije
 Instagram
Ah, ta ljubav!

Srodne duše: Evu Longoriju je suprug ganuo do suza

Poznata glumica napravila je tulum za svoju obitelj i prijatelje koji su je darivali prije porođaja. Njezin suprug nije trebao biti nazočan, ali se ipak pojavio što je totalno osvojilo lijepu glumicu.

Poznata glumica napravila je tulum za svoju obitelj i prijatelje koji su je darivali prije porođaja. Njezin suprug nije trebao biti nazočan, ali se ipak pojavio što je totalno osvojilo lijepu glumicu.

Tijekom partyja u vrtu njezine kuće 43-godišnja Eva Longoria je ostala bez teksta. Celebrity trudnica uživala je u društvu svojih najmilijih koji su je velikodušno darivali uoči porođaja.

Poznata glumica i producentica sa suprugom Joséom Bastónom uskoro očekuje svoje prvo dijete, pa je par u završnim pripremama za doček sina.

Njezin izabranik nije trebao doći na tulum, ali je to ipak učinio i tako postao glavno iznenađenje. Eva je odjenula dugu bijelu haljinu, a kad je shvatila da joj je na party došao suprug, bila je van sebe, zaplakala je i obasula ga je poljupcima.

Cijeli romantični susret mobitelom snimila je glumica Melanie Griffith koja je uz snimku napisala: 'Ovako izgleda ljubav. Njih dvoje su srodne duše.'.



Eva Longoria Honored with a star on the Hollywood Walk of Fame - Los Angeles
<P>
Pictured: Eva Longoria, Jose Baston
<B>Ref: SPL1683828  160418  </B><BR/>
Picture by: Jen Lowery / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Jen Lowery / Splash News
U travnju ove godine je dobila zvijezdu na Stazi slavnih



Jose Baston and Eva Longoria out and about. 
<P>
Pictured: Jose Baston and Eva Longoria
<B>Ref: SPL1682386  130418  </B><BR/>
Picture by: BG002/Bauergriffin.com<BR/>
</P><P>
BG002/Bauergriffin.com
Jose Baston i Eva Longoria u šetnji


Nakon dva propala braka Eva je pronašla treću sreću s sedam godina starijeg Josea s kojim je u vezi od 2013., a u braku od 2016. godine. Eva je u prvom braku bila od 2002. do 2004. godine s glumcem Tylerom Christopherom, a 2007. udala se za NBA košarkaša Tonyja Parkera, od kojeg se rastala 2010. godine.

CODE: SMTK
MYKONOS, Greece, 8th September 2017
EVA LONGORIA AND PEPE BASTON HOLIDAYS IN GREECE.
Eva Longoria with her husband Jose Baston,( Pepe Bastón) accompanied by their friends including  Amaury Nolasco, enojyed a shopping day at Mykonos town and after that a lunch at Nammos restaurant beach. They played a game of cards and we could see the couple kissing each other with tenderness while they were dringing some wine.Eva made many selfies during the day with her cell phone, Image: 349003247, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Look Press Agency
Profimedia, Look Press Agency

Linker
05. svibanj 2024 22:42