Saša Burić
kakav dar pred blagdane

Stigla četvrta beba: Nakon tri kćeri stigao sin u obitelj splitskog glazbenika

Nakon što su sredinom lipnja obznanili svima da čekaju svoje četvrto dijete, splitski glazbenik Joško Čagalj Jole i njegova supruga Ana Čagalj rano su jutros, kako ekskluzivno doznajemo, dobili sina koji je uranio nekoliko dana.

Splitski glazbenik Joško Čagalj Jole (47) jutros je rano ujutro dobio sina kojem su odabrali ime Ivan, po Jolinom ocu, te Luka. Njegova supruga Ana Čagalj rodila je u splitskoj bolnici, a prinovi se neizmjerno vesele njihove tri kćeri Iva, Ema i Tia.

--> Jole i Ana Čagalj broje sitno: 'Kad sjednem na stolac za pregled, koji je isti kao i u rađaonici, prođe me strah'

"Ne znam kako je u drugim obiteljima, ali mi smo gotovo pola godine tražili ime koje će zadovoljiti i nas i naše djevojčice. Nakon svega je pogotovo ponosna najstarija Iva jer joj je braco imenjak, a usrećili smo i Jolinog oca Ivana koji je preponosan što će mu se prvi unuk zvati po njemu", otkrila nam je Ana u jednom od svojih dnevnika i priznala kako se još moraju odlučiti za drugo ime, i već tada rekla kako je u igri ime Luka.

Iako je Ani termin bio 6. prosinca, sinčić je stigao nešto ranije, baš kao i njihove tri kćeri, pa je Ana i očekivala kako će roditi prije prosinca. Iako su već pomalo zaboravili kako je to biti okružen pelenama i bočicama, par se tome neizmjerno veselio.

"Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice...Pjevanje je moja velika ljubav bez kojeg ne mogu zamisliti ni jedan dan, ali ništa mi nije sveto kao obitelj", poručio je Jole kada nam je u lipnju ekskluzivno otkrio da će se još jednom upustiti u čari roditeljstva.

Privatni album
Jole sa svojim kćerima Tijom, Ivom i Emom

A da bi i on volio veliku obitelj najavio je još prije dvanaest godina kada mu se rodila prva kći Iva.

"Volio bih imati četvero djece. I ja sam iz velike obitelji, a sa svoja dva mlađa brata odlično se slažem". Premda Jole u svakoj prilici ističe koliko je ponosan na svoje kćerke koje su već krenule njegovim stopama te nastupaju po glazbenim festivalima, nikada nije krio da bi želio imati i - nasljednika, ali vijest da stiže sin ipak ga je iznenadila.

"Sve je najviše zanimalo nosi li Ana dečkića, koji je i za mene veliko iznenađenje. Kad mi je supruga polovicom svibnja potvrdila da je trudna, poveselio sam se još jednoj curici. Čak mi je kroz glavu prošlo da bismo mogli dobiti i blizanke", priznao nam je tada Jole, koji po svemu sudeći nije bio u Splitu kada se Ivan Luka rodio.

--> Trudnički dnevnik Ane Čagalj: 'Joli sam zabranila da ide sa mnom u rađaonicu jer bi mi samo smetao'

"Iako Jole neće biti u rađaonici, voljela bih da me on odveze u rodilište. Zato se nadam da nas naš sin neće iznenaditi za vikend jer će mi suprug tada biti u Zagrebu. U slučaju da Ivan odluči zeznuti svog tatu, na raspolaganju su mi i moja i Jolina obitelj. Nekako vjerujem da ćemo nas dvoje ipak zajedno u rodilište. Kako god bilo, jedva čekam!", otkrila nam je prije nekoliko dana Ana u trudničkom dnevniku koji je vodila samo za Gloriju.

Linker
12. travanj 2024 20:21