Instagram
uz suprugu na porođaju

STIGLA RODA Bali-beg slavi kao nikad: Sreća je sada potpuna i kod kuće

Tjedan dana prije očekivanog termina rodila je Fahryje Evcen, slavna životna družica još slavnijeg supruga Buraka Özçivita. Popularni turski glumački par na sedmom je nebu zbog prvog djeteta.

Fahriye Evcen Özçivit (32) i njezin suprug Burak Özçivit (34), koji se proslavio ulogom Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', ne sedmom su nebu! Kako pišu turski mediji, glumica je u subotu rodila zdravog dječačića kojemu su nadjenuli ime Karan. Pri porođaju je maleni težio 3670 grama, a dugačak je 52 centimetra. Roditelje je malčice iznenadio jer je na svijet stigao prije nego što su očekivali, no sve je za mamu i bebu prošlo u najboljem redu i sreća ove malene obitelji je potpuna.

Tijekom cijelog porođaja Burak svoju voljenu nije ispuštao iz vida, cijelo ju je vrijeme bodrio na porođaju.

Par se vjenčao na proljeće 2017. godine, ali je idila bila nakratko prekinuta. Već godinu dana kasnije krenule su glasine da glumac ima ozbiljnih poslovnih problema te da je zapao u depresiju od koje se liječio. Kad je saznao da će postati otac, uzeo je život u svoje ruke te se hrabro uhvatio ukoštac sa životnim nedaćama. Danas s bebom u naručju poručuje da je zdrav, sretan i ispunjen.

Instagram
Burak i Fahryje vjenčali su se 2017.

Linker
17. travanj 2024 13:37