LEE CELANO AFP
Voljena šestorka

Stižu prije nego se nadate! Specijalno izdanje obožavanih ‘Prijatelja‘ u završnoj je fazi

Kako bi obilježili veliku 25. obljetnicu prikazivanja kultne humoristične serije "Prijatelji", produkcija je dugo vremena najavljivala da želi pripremiti nešto posebno. Pandemija ih je malo usporila, no čini se da nas od specijalne epizode dijele tek dani.

Kako bi obilježili veliku 25. obljetnicu prikazivanja kultne humoristične serije "Prijatelji", produkcija je dugo vremena najavljivala da želi pripremiti nešto posebno. Pandemija ih je malo usporila, no čini se da nas od specijalne epizode dijele tek dani.

Nakon godina iščekivanja, šuškanja, glasina - došao je trenutak kada je ponovno ujedinjenje poznatih "Prijatelja" pred kamerama postaje stvarnost.

Sada je i službeno, ponovno okupljanje slavne šestorke nazvane called "The One Where They Get Back Together", počet će se prikazivati na HBO Max 27. svibnja. A produkcija je tim povodom pustila i prvi video kako bi najavila ovo specijalno izdanje.

Pogledajte video

U kratkom videu vidi se kako glumci hodaju zajedno držeći se za ruke. Snimanje za ovo izdanje je završeno, ta je informacija potvrđena na službenom Instagram profilu sitcoma. "To je zamotano! Ne možemo biti više uzbuđeni", piše uz najavni video.

Čitajte i: Nema više odgode! Novi ‘Prijatelji‘ se snimaju usprkos pandemiji i stižu na male ekrane već ovog proljeća

Šefovi ispred i iza kamere

Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) i David Schwimmer (Ross) ujedinili su se ispred kamere, ali i iza nje, jer je svih šestero glumaca obnašalo funkciju izvršnih producenata. Režiju potpisuje scenarist Late Late Showa Ben Winston.

Glavni glumci će se ujediniti, ponovno posjetiti set, prirediti iznenađenja i podijeliti što se događalo iza kamera, ali ovog puta neće utjeloviti poznate likove. Šestorka će jednostavno glumiti sami sebe.

"Da bismo izbjegli bilo kakve nesporazume o tome što je ovaj specijal, želimo vrlo jasno naglasiti da ovo nije originalna epizoda serije. Glumci će se pojaviti kao oni, a ne kao njihovi voljeni likovi", objasnili su iz HBO-a.

Ovo specijalno izdanje priređuje se kako bi se obilježila 25. obljetnica hit komedije. Snimanje je više puta odgađano zbog pandemije koronavirusa, a glumci su protekle godine u više navrata uzbuđeno najavljivali da se nešto 'kuha'. Ipak, samo snimanje u studiju u Los Anglelesu do sada nije procurilo u javnost. Preostaje nam pričekati desetak dana i vidjeti što su nam to "Prijatelji" pripremili.

Linker
24. svibanj 2024 10:09