OSCAR GONZALEZ/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Svi o tome pričaju

Šukerova bivša ljubav snima seriju u kojoj bi mogla progovoriti o odnosu s našim nogometašem

Ana Obregon vrlo je uzbuđena zbog novog projekta, a za njega je angažirala vrsnu scenaristicu koja je osvojila prestižnu filmsku nagradu.

Ana Obregon vrlo je uzbuđena zbog novog projekta, a za njega je angažirala vrsnu scenaristicu koja je osvojila prestižnu filmsku nagradu.

Španjolska voditeljica i glumica Ana Obregon na svom je Instagram profilu objavila da će snimiti seriju o svojem životu u suradnji s produkcijskom kućom Grupo Ganga.

"Postigla sam dogovor s jednom od najboljih produkcijskih kuća u Španjolskoj da napravim biografiju o svom životu. Znam da će to biti vrlo posebna serija, u kojoj ću sama tumačiti posljednja poglavlja svog života", napisala je Ana te dodala da će i sama glumiti u posljednjim epizodama.

Kako je otkrila u objavi, za scenarij će se pobrinuti Yolanda García Serrano koja je 1994. dobila prestižnu španjolsku filmu nagradu Goya u kategoriji za najbolji originalni scenarij za film "Todos los hombres sois iguales".

Skoro se ugušila zaručničkim prstenom

Inače, na našim prostorima Ana je najpoznatija po vezi s nogometnom legendom Davorom Šukerom kada je bio zvijezda hrvatske reprezentacije i svjetskog nogometa. Šuker je zbog nje čak ostavio odvjetnicu Juliju Falcon. S Anom je u vezi bio tri godine, a taj odnos možda bi završio i brakom da se tijekom prosidbe nije dogodio incident koji Ana i dan danas pamti.

image

Ana Obregon i Davor Šuker.

DAVOR PONGRAČIĆ/CROPIX

"Jadni Davor stavio je prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u poznatom restoranu Txistu, pila sam vino i na kraju se zamalo ugušila. Skoro smo zvali i hitnu jer mi je prsten zapeo u grlu", rekla je Obregon jednom prilikom. Ubrzo nakon toga su i prekinuli jer se nije s njim htjela preseliti u Englesku, ali su ostali u dobrim odnosima. Moguće je da će Ana u svojoj biografskoj seriji spomenuti i Šukera jer je njihova veza ipak bila ozbiljnija.

Čitajte i: Sve ljubavi Davora Šukera: Draganu nazvao ‘nevrijednom spomena‘, dok se Ana skoro ugušila zaručničkim prstenom

image

Ana Obregon

ANGEL NAVAL/MARINA PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Brojne ljubavi i tragedije

Ana je rođena u Madridu davne 1955., a krajem sedamdesetih se počela zanimati za glumu pa se pojavila u raznim televizijskim emisijama i filmovima. Osim u Španjolskoj, glumila je u filmovima iz drugih zemalja poput Francuske, Italije i SAD-a. No, njezin najpoznatiji angažman bila je serija "Ana y los siete" s početka 2000-ih, u kojoj je glumila samu sebe.

Svoj ljubavni život većinom je držala sakriven od očiju javnosti, no poznato je da je osim sa Šukerom bila u nekoliko romantičnih odnosa. Jedan od glumičinih prvih poznatih partnera bio je NBA igrač Fernando Martin. Za njega je u nekoliko navrata govorila da je ljubav njezinog života, no njihova veza se naprasno prekinula tragedijom - Martin je tragično preminuo sa samo 27 godina. U osamdesetima je hodala s pjevačem Miguelom Boséom s kojim je bila tek par godina.

image

Alessandro Lequio i Ana García Obregón na sprovodu svog sina.

RAúL TERREL/CONTACTOPHOTO/PROFIMEDIA

Kasnije je upoznala jednog od najvažnijih muškaraca u njezinom životu - glumca Alessandra Lequioa za kojeg se željela i udati na glamuroznoj ceremoniji.

Ipak, s vjenčanjem u morali pričekati jer je 1992. na svijet došao njihov sin Alejandro Lecquio García. Ipak, vjenčanje se nikada nije dogodilo pa su prekinuli, no bolest njihovog sina, koji je bolovao od raka, ponovno ih je spojila.

Prije dvije godine Ana je prošla kroz vrlo teško razdoblje kada je njezin jedini sin, kojeg je iz milja zvala Aless, preminuo nakon duge borbe s rakom.

Linker
02. svibanj 2024 20:41