Senzacionalna haljina!

Supruga Dominika Livakovića feštala u haljini koja privlači sve poglede

Ovaj put bijelo je nosila na proslavi svoje djevojačke večeri, a riječ je o dojmljivoj kreaciji danskog brenda ROTATE Birger Christensen nadahnutoj 80-im godinama

Helena Matić, supruga nogometnog reprezentativca Dominika Livakovića, tek je sad objavila fotografije svoje djevojačke zabave iz svibnja te izazvala oduševljene reakcije na društvenim mrežama. Što zbog lijepe slavljenice, nekadašnje klizačice koja je nedavno, na njihovom spektakularnom vjenčanju u Zadru, njegovom rodnom gradu, pokazala besprijekoran modni ukus, što zbog kreacije u kojoj pozira uz tortu.

Bijelo je, čini se, njezina boja. Ovog je puta izabrala senzacionalnu haljinu modnog brenda ROTATE Birger Christensen danskih influencerica Thore Valdimars i Jeanette Friis Madsen, nadahnutu 80-im godinama.

Mini kreacija otvorenih ramena prati liniju tijela, a velika, lepršava mašna (nalikuje na cvijet kamelije), dominira prednjim dijelom. Haljina je dobila ime Nathalie Dress, a nudi se i u crnoj boji. Cijena joj je oko 2600 kuna, a uz nju je Helena nosila još jedan hit komad, Diorove cipele koje su nabavile sve influencerice.

Čitajte i: Objavljene dosad neviđene fotografije svadbe Dominika Livakovića i Helene Matić

image
LUKA GERLANC CROPIX

Tih dana Helena je proslavila i rođendan, a na torti Zagrepčanke koja je diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, tek je jedna svijeća. No samozatajna slavljenica je, čini se, napunila 28 godina. Dakako, suprug joj je prvi čestitao. Upoznali su se 2017., rijetko su u medijima, a fotografije na vintage gliseru Riva nakon vjenčanja, među najljepšim su do sada kad je riječ o poznatim licima.

Linker
19. travanj 2024 10:16