BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Neočekivani obrat

Supruga Willa Smitha ipak priznala aferu: 'Samo sam se htjela osjećati dobro'

Iako je glasnogovornik obitelji Smith nakon priznanja Augusta Alsine o aferi s Jadom Pinkett Smith rekao da su ti navodi neistiniti, glumica je potvrdila aferu.

U nedavnom intervjuu, pjevač August Alsina priznao je da je imao kratku vezu s glumicom Jadom Pinkett Smith, inače suprug Willa Smitha. Naime, Alsina je rekao da se nikada u životu nije toliko zaljubio te da mu je sam Will dao dopuštenje za vezu s njegovom suprugom.

Iako je glasnogovornik obitelji Smith negirao Alsinine navode, sama Jada ipak je priznala da je bila u vezi s pjevačem. "To je definitivno bila veza, da", rekla je Jada u novoj epizodi njezine serije "Red Table Talk" na Facebooku.

(4895765ag)
August Alsina
New Look Wireless Festival, Finsbury Park, London, Britain - 05 Jul 2015,Image: 251940170, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
- / Shutterstock Editorial / Profimedia
August Alsina tvrdi da se nikada nije toliko jako zaljubio kao u Jadu Pinkett Smith.

Nadalje, Jada je objasnila da se njihova "afera" dogodila prije četiri godine, kada su ona i Will Smith prolazili kroz bračnu krizu te su bili razdvojeni.

"Zapravo smo postali jako dobri prijatelji. I sve je počelo zato što je on trebao pomoć. Željela sam mu pomoći jer je bio u teškom mentalnom stanju", tvrdi Jada. "Will i ja nismo znali hoćemo se uopće vratiti jedno drugome. Mislila sam da je to-to. I kako je vrijeme prolazilo, August i ja smo postali bliski na jedan drugi način. Samo sam se htjela osjećati dobro", objasnila je.

Bila je slomljena zbog udaljavanja od Willa

Iako je ljubovala s drugim, dodala je, bila je jako povrijeđena i slomljena zbog cijele situacije sa suprugom. "U procesu te veze, shvatila sam da ne možeš pronaći sreću izvan sebe. Srećom, i Will i ja smo prolazili kroz proces izlječenja naših problema", rekla je.

Will Smith and Jada Pinkett Smith 

'Gemini Man' film premiere, Arrivals, TCL Chinese Theatre, Los Angeles, USA - 06 Oct 2019,Image: 475382602, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
Will Smith i Jada Pinkett Smith popravili su svoj odnos i sada uživaju u njemu.

S obzirom na to da je Alsina rekao kako mu je glumac dao "dopuštenje" za vezu s Jadom, postavilo se pitanje je li poznati par bio u otvorenom braku. No, Jada tvrdi da nisu. "Jedina osoba koja može dati dopuštenje u toj konkretnoj situaciji sam ja", poručila je.

Između Willa i nje sada je mir te su, kako su rekli, "stigli na mjesto bezuvjetne ljubavi". Inače, u braku su dobili troje djece - sinove Jadena i Treya i kćer Willow.

Čitajte i:

Will Smith svojoj je supruzi dao dopuštenje za vezu s drugim: 'Pala' je na poznatog pjevača

Will Smith ima grižnju savjesti zbog razvoda: 'To je najteža stvar kroz koju sam prolazio u životu'

Ispovijest slavne glumice: 'Teže mi je bilo kad sam prevarila nego kad sam saznala da me vara'

Will Smith: 'Sin se dugo osjećao izdano i napušteno zbog našeg razvoda'

Linker
14. travanj 2024 04:28