Getty Images
NAKON 21 GODINE BRAKA OTKRILA

Supruga Willa Smitha otvorila dušu: 'Plakala sam do oltara i bila očajna, nikada se neću pomiriti s idejom braka'

Njihov brak nije bio pravocrtna linija i to nije tajna. Mediji su ih razvodili nekoliko puta, a – iako se nikad nisu razveli – Will Smith i Jada Pinkett Smith nisu skrivali da su prolazili kroz različite krize. U novoj epizodi showa 'Red Table Talk', koji vodi Jada, progovorili su o svim teškoćama kroz koje su prošli u gotovo 21 godini braka.

Glumački par Will Smith (50) i Jada Pinkett Smith (47) upoznali su se na setu humoristične serije "Different World", ali sudbina im je poremetila planove jer je na tom istom setu glumac upoznao Sheree Zampino prije Jade i na kraju oženio nju i s njom dobio sina Treyja.

- Čim sam upoznao Jadu znao sam da postoji nešto magično između nas – izjavio je Will koji je s njom ostao u prijateljskom odnosu i kad je bio u braku sa svojom prvom suprugom. Unatoč povezanosti koju su osjećali, Jada i Will nisu započeli romantičan odnos sve dok se glumac nije razveo od Sheree.

PASADENA, CA - FEBRUARY 05:  Actor Will Smith (L) and actress Jada Pinkett Smith attend the 47th NAACP Image Awards presented by TV One at Pasadena Civic Auditorium on February 5, 2016 in Pasadena, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for NAACP Image Awards)
Getty Images

- Nisam se mogao riješiti osjećaja da nisam s osobom s kojom bih trebao biti. Shvatio sam to jedne večeri u restoranu gdje sam nekontrolirano plakao, da bih se već za tren nekontrolirano smijao. Znao sam da je Jada žena s kojom bih trebao biti, ali nisam želio imati razvod iza sebe. Bio sam protiv toga – govori Will koji je danas u braku s Jadom samo zato jer njegova prva supruga nije razmišljala jednako. Ona je predala zahtjev za razvod i to na Valentinovo, ali glumac je ponovno rekao ne jer se ne želi razvesti. Ipak, Sheree je bila odlučna u svojoj namjeri, a čim je razvod finaliziran, Will je nazvao Jadu i praktički je obavijestio da su njih dvoje sada zajedno.

- Nazvao sam je i pitao viđa li se s nekim, a kada je rekla "Ne", odgovorio sam joj "Ok, sada si sa mnom" – otkrio je glumac. Zbog njega je Jada odustala od selidbe u Baltimore gdje je planirala živjeti na farmi pa se, umjesto da ostvari svoje snove, vratila u Los Angeles kako bi bila s Willom. Nakon dvije godine veze, 1997. godine, Jada je ostala trudna i zbog pritiska okoline par se odlučio vjenčati iako to nisu željeli.

BGUK_1377912 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES ** Los Angeles, CA  - Will and Jada Smith recall their 'horrible' wedding day as she admits she 'cried all the way up the aisle' as they discuss their life together on Red Table Talk. Jada Pinkett Smith's Facebook Watch series with daughter Willow Smith and mother Adrienne Banfield-Jones returned with the first episode and fans got some red hot details about her and husband Will's notoriously private relationship. Jada said that she never wanted to get married or have a wedding but once she got pregnant she felt pressured to tie the knot, in part because of her mother. The nuptials didn't go quite as planned, with Jada, Will and Banfield-Jones calling it 'horrible'.
Profimedia, Xposurephotos
Dan vjenčanja: Jada Pinkett-Smith je plakala cijelim putem do oltara

- Vjenčali smo se samo zato jer je moja mama plakala, a na dan vjenčanja smo bili očajni. Plakala sam cijelim putem do oltara. Nikada se nisam pomirila s idejom braka i nikada neću – izjavila je Jada i dodala kako se slaže s dijelom "dok nas smrt ne rastavi"“, ali ne voli sva ta pravila koja dolaze s titulom supruge. A zbog očekivanja - i to ne samo okoline - Jada je dotaknula dno na početku petog desetljeća života. Tada više nije mogla glumiti "savršenu obitelj", što je Will zahtijevao. Plakala je svakog jutra punih 45 dana, dok mu napokon nije rekla da više ne može. Will je prošao teške trenutke u djetinjstvu jer je njegov otac zlostavljao njegovu majku i zbog toga je težio stvaranju savršenog doma, ali u svemu je Jada žrtvovala vlastitu sreću.

WESTWOOD, CA - JUNE 26:  Actor Will Smith, his wife Jada Pinkett and his family attend the film premiere of
Getty Images
Na premijeri filma "Ljudi u crnom"

- Jada je glumica, ali rodila je dvoje djece i bila je s njima kod kuće po cijele dana, dok sam ja radio što sam htio. Ona je žrtvovala sebe kako bi se uklopila u moju sliku - priznao je glumac, koji je zbog teškog djetinjstva koje je proživio, odmah na početku njihovog braka utvrdio pravila po kojima se mogu svađati i to nakon što ga je Jada sočno opsovala usred prve bračne svađe.

- Odrastao sam u obitelji u kojoj sam gledao kako moj otac udara moju majku i ne želim stvoriti kuću, prostor ni interakciju s osobom u kojoj će biti vulgarnosti i nasilja. Ako moraš sa mnom razgovarati na taj način, onda ne možemo biti zajedno. Nećemo koristiti psovke, nećemo podizati glas, nećemo biti nasilni jer ja to ne mogu. Rekao sam joj da sam spreman prekinuti s njom samo zbog njezinih ružnih riječi – otkrio je Will pa se par idućih 20 godina svađali sa stilom.

BURBANK, CA - OCTOBER 22:  (L-R) Actor Trey Smith, singer Willow Smith and actors Jaden Smith, Jada Pinkett Smith and Will Smith attend the Environmental Media Association 26th Annual EMA Awards Presented By Toyota, Lexus And Calvert at Warner Bros. Studios on October 22, 2016 in Burbank, California.  (Photo by Phillip Faraone/Getty Images for Environmental Media Association )
Getty Images
Jada i Will s djecom Jadenom i Willow te Willovim sinom iz prvog braka Treyjem

Linker
18. travanj 2024 05:57