Getty Images
odrasla je

Sve u tajnosti: 'Mala Ashley' iz 'Princa s Bel Aira' rodila drugo dijete

Ako ste pratili popularnu seriju iz 1990. godina, onda se sjećate najmlađe sestre iz obitelji Banks, Ashley. Ona više nije mala već je postala majka drugog djeteta još sredinom ljeta ove godine, a javnosti je vijest otkrila tek sada.

Glumica Tatyana Ali (40) poznata po ulozi Ashley u seriji "Princ iz Bel Aira" uživa u majčinstvu sa suprugom i doktorom Vaughnom Rasberryjem. Tatyana je zdravog dječaka rodila 15. kolovoza i nazvali su ga Alejandro Vaughn. Tajnu su čuvali sve do sada jer su željeli uživati u roditeljstvu i sreći zbog rođenja malenog dječaka. Tatyana i Vaughn su roditelji i trogodišnjeg sina Edwarda Aszara Rasberryja.

"Vaughn i ja smo presretni zbog dolaska novog člana u našu obitelj. Naše besane noću su jako zabavne, iako prolaze u deliriju", otkrila je glumica za magazin Essence.

Glumica i doktor upoznali su se na moderni način - preko online stranice za dejtanje eHarmony, a 2015. godine objavili su da su zaručeni i da očekuju bebu. Vjenčali su se godinu dana kasnije i krajem 2016. godine objavili da je na svijet došao njihov prvi sin. Glumica nakon serije "Princ iz Bel Aira" u kojoj je glumila s Will Smithom nije ostvarila zapažene glumačke uloge te se povukla sa svjetla reflektora. Privatni život čuva za sebe i obitelj pa ne dijeli previše detalja o sebi.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 21: (L-R) Vaughn Rasberry, Edward Aszard Rasberry and Tatyana Ali attend the premiere of Disney's
Getty Images

Na crvenom tepihu pojavila se u svibnju ove godine sa suprugom i sinom, u visokom stupnju trudnoće, kako bi pružila podršku kolegi Willu Smithu, na premijeri njegovog filma "Aladdin".

LOS ANGELES, CALIFORNIA - MAY 21: (L-R) Will Smith, Tatyana Ali, Edward Aszard Rasberry, and Vaughn Rasberry attend the premiere of Disney's
Getty Images

Linker
19. travanj 2024 11:57