Ne mogu mu odoljeti

Sve žene samozatajnog ljubavnika: Scarlett, Paris, Miley... a sad i ljupka zvijezda

Da nije frontmen benda ‘30 seconds to Mars‘ i glumac, uspio bi kao pisac zamišljenog bestselera ‘Kako u digitalno doba ljubiti tajno, bez fotografija koje bi to dokazale‘. Imala bi, sigurni smo, zavidnu nakladu.

Kad je riječ o njegovim omiljenim temama, duhovnosti i ekologiji, holivudski glumac Jared Leto mogao bi pričati satima. Povede li se razgovor o ženama ili još gore, s kim je u vezi, zvijezda mini serije WeCrashed čija je premijera nedavno bila na streamingu Apple TV+, šuti poput ribe. Smatra se da izlazi s Victorijinom anđelicom Valery Kaufman, 23 godine mlađom ruskom manekenkom, ali to nikad nije potvrdio premda se, s povremenim prekidima i mirenjima, viđaju od 2015. godine.

image

Jared Leto izrazto je privlačan mnogim ženama

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U razgovoru za magazin Rolling Stone rekao je prije šest godina: "Znate li što sam naučio o ženama? Apsolutno ništa. Što sam stariji, vidim samo ljude," prenosi portal parade com. Kako god to seksepilna zvijezda Marvelovog filma Morbius nazivala, povezuje ga se s nizom prekrasnih žena. Ali rijetko kad ga je netko uspio snimiti na dejtu, što posebno vrijedi za razdoblje 2000-ih, kad je bio s u vezi s Cameron Diaz. Naime, proglašeni su "najfotogeničnijim i najmanje fotografiranim parom Hollywooda".

image

S Valery Kaufman ga povezuju već sedam godina

MISCHKE ANDRE/ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Znalo se da su skupa, ali nije bilo dokaza osim rijetkih prigoda kad su bili zajedno na crvenom tepihu jer su morali zbog karijera.

Posljednji put pojavili su se skupa, kao par, na dodjeli Zlatnih globusa 2003. godine, a onda su, nakon četiri godine veze, prekinuli. On nikad nije otvoreno priznao da su bili zajedno, a ni Cameron nije bila pričljiva kad bi se poveo razgovor o njemu.

image

Glumica Scarlett Johansson navodno mu je ostala tiha patnja

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kronologija karijere kralja transformacije: Jared Leto živi svoje uloge kao rijetko koja holivudska faca

Pa ipak, najveća ljubav holivudskog zavodnika bila je njezina kolegica, Scarlett Johansson. Iako on voli biti glavni u vezi, kad se viđao sa zvijezdom franšize Osvetnici te filmskih hitova Lucy i Marriage Story, ona je "nosila hlače". Teško je to i zamisliti, ali jedan od najzgodnijih frajera na svijetu nikad nije znao hoće li se i kad naći sa Scarlett.

Stroga partnerica

"On voli imati ima kontrolu, ali to sa Scarlett, iako je ona imala jedva 20 godina, a on 31 godinu kad su bili zajedno, nije mogao postići. Morao se pomiriti s tim da je ona glavna: strpljivo je čekao njezine pozive i SMS poruke", rekao je izvor za Hollywood life.

Glumica poznata po tumačenju uloga snažnih žena na velikom platnu i danas mu je tiha patnja. Ali, ona je zaključila Jared nije njezin tip i ostavila ga je.

image

S Ashley Olsen družio se u nekoliko navrata

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Razbarušena i otkačena filmska zvijezda potom se utješila s praktičnom, organiziranom i uvijek pomno dotjeranom modnom dizajnericom Ashley Olsen. Navodno su se spetljali 2005., tvrdi US Weekly, veza im je bila kratka ali slatka, obnovili su je tri godine kasnije, a "pao je" i romantičan izlazak 2011. na Beverly Hillsu. No tada njihova priča završava. Bilo im je lijepo na povremenim druženjima, ali u vezu im se nije ulazilo.

image

Miley Cyrus još je jedna u nizu žena koje mu nisu mogle odoljeti, no ona je i sretna što za to ne postoji dokaz

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sličan angažman imao je 2014. s Miley Cyrus. Družili su se u hotelskim sobama nakon što su se upoznali na dobrotvornom događanju u Los Angelesu.

"Rijetko odlaze kod Miley jer je paparazzima tamo lako snimiti ih. Kad su u hotelu, odaberu onaj s podzemnom garažom. Miley zna da se Jared viđa s puno drugih žena, ali je rekla prijateljima da je nije briga. Bila je više nego sretna što je njihov aranžman ostao bez fotografije koja bi ih raskrinkala", izjavio je upućeni izvor.

image

S Paris Hilton bio je kratko i nije se želio vezati, baš kao ni ona

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Holivudski trokut

Da se suprotnosti privlače, dokazuje njegova afera s Paris Hilton. Danas malo tko može povjerovati u to, ali davne 2008. ljubili su se na Filmskom Sundance festivalu. Možda je to bio eksperiment? Htio je isprobati kako je "zaružiti" s bogatom nasljednicom i članicom američkog establišmenta? Kad je doznao, brzo se ohladio. Ni njoj nije bilo do veze.

Čitajte i: Mističan Jared Leto: Čovjek s tisuću lica, brojnim talentima i niti jednom pravom ljubavi

image

U posljednje vrijeme povezuju ga s Lupitom Nyong‘o

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kad se Lupita Nyong‘o pojavila na velikom platnu i osvojila Oscara za sporednu ulogu u filmu "Dvanaest godina ropstva", mnogi su se holivudski zavodnici počeli vrzmati oko prelijepe glumice. I danas kruže glasine kako se posrećilo samo frontmenu i pjevaču benda 30 Seconds to Mars. Kao dokaz da su bili zajedno, uzima se njegov govor na dodjeli priznanja Independent Spirit Awards 2014. godine, kad ju je imenom spomenuo, što nije učinio niti za jednu ženu s kojom su ga povezivali. Jesu li imali aferu, tko je koga zaveo i kasnije ostavio, znaju samo oni. On gospodski šuti, a ni Lupita Nyong‘o nije otkrila zašto je izabrala Jareda Leta a ne Brada Pitta koji joj se tada, navodno, također upucavao!? Fanovi bi to rado doznali. Svatko bi to htio znati, ali navodno "najtajniji holivudski trokut" iz kojeg je Brad Pitt, čini se, izvisio, i dalje će ostati tajna.

Linker
20. travanj 2024 04:24