Getty Images for Turner
fotke od tisuću riječi

Svi pričaju samo o Jennifer i Bradu, zajedničke fotografije su zapalile internet

Održana je dodjela glumačkih SAG nagrada, a jutro nakon dodjele svi pričaju o ponovnom susretu bivšeg para čije pomirenje obožavatelji silno iščekuju.

U Los Angelesu su dodijeljene 26. po redu SAG nagrade za najprestižnija filmska i televizijska ostvarenja, ujedno i jedan od pokazatelja favorita prije dodjele nagrade Oscar.

Osim proglašenih pobjednika, pažnja je bila usmjerena na modna izdanja poznatih lica, ali ono o čemu se najviše priča su Brad Pitt i Jennifer Aniston koji su se susreli u backstageu, pozdravili i držali za ruke, što je dovoljno da korisnici društvenih mreža potpuno izgube glavu zbog ovog događaja.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19:  Brad Pitt and Jennifer Aniston attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California.  (Photo by Vivien Killilea/Getty Images for SAG-AFTRA Foundation)
Getty Images for SAG-AFTRA

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: Brad Pitt and Jennifer Aniston attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. 721313 (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Turner)
Getty Images for Turner

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19:  Brad Pitt and Jennifer Aniston attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California.  (Photo by Vivien Killilea/Getty Images for SAG-AFTRA Foundation)
Getty Images for SAG-AFTRA

Brad i Jennifer oboje su dobitnici nagrade, 56-godišnji Brad osvojio ju je za ulogu u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu", a 50-godišnja Jennifer primila je nagradu kao najbolja glumica u dramskoj seriji (The Morning Show). U naletu uzbuđenja i sreće bivši par si je čestitao prijateljskim zagrljajem, a svi su se nostalgično vratili u vremena kada su na dodjele nagrada dolazi kao par, u 2002. godinu kada su na crvenom tepihu Zlatnih globusa bili pravi "power couple".

399817 56: Actors Jennifer Aniston and Brad Pitt attend the 59th Annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel January 20, 2002 in Beverly Hills, CA. (Photo by Vince Bucci/Getty Images)
Getty Images
2002. godine na Golden Globes dodjeli nagrada

Brad Pitt u filmu koji je zaradio i nekoliko nominacija za Oscara glumio je uz Leonarda DiCaprija i Margot Robbie. Nakon primanja nagrade održao je govor prepun šala, pa je kamera u publici snimila i Jennifer kako se smije njegovim forama.

"Budimo iskreni, teška je to uloga. Moj lik se napuši, skine majicu i ne slaže se sa ženom", komentirao je svoj lik Cliffa Bootha i nasmijao publiku. Nije propustio vidjeti Aniston kako prima nagradu, što je postala jedna od omiljenijih fotografija na Twitteru...

"Naletio sam na Jennifer, ona je odlična prijateljica, da", rekao je za američki ET na dodjeli Zlatnih globusa, a nakon što mu je novinar kazao da cijeli svijet želi vidjeti njihovu zajedničku fotografiju, našalio se - To je drugo najvažnije okupljanje godine? Shvaćam...Prvo je ponovno okupljanje Prijatelja, tako su mi rekli."

Linker
17. studeni 2022 06:52